cowon D2 مدل خوبیه فکر کنم 2گیگش یه کم بیشتر از 100 تومن باشه
من خودم سر کلاس صدای استادارو ضبط می کنم تقریبا از 3،4 متری تقریبا خوبه اگه یه میکروفن بگیری که دیگه بهتر
Printable View
cowon D2 مدل خوبیه فکر کنم 2گیگش یه کم بیشتر از 100 تومن باشه
من خودم سر کلاس صدای استادارو ضبط می کنم تقریبا از 3،4 متری تقریبا خوبه اگه یه میکروفن بگیری که دیگه بهتر
osmaan جان مدلی که معرفی کردی خیلی معرکه است . فقط یه مشکل کوچیک داره....
این که قیمتش نزدیکه 100 تومان نیست . قیمتی که من دیدم 2 گیگ 204 هزار تومن بود!:whistle:
مطمئنی قیمت و درست گفتی؟
نقل قول:
چون جمعه است جواب نمیدین؟
من منتظرما:19::20:
رسیدیم به شنبه،یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه....
1. گزینه خوبیه
2. گزینه بهتریه - 2 گیگ 170 تومن / 1 گیگ اگه گیر بیاد 130 تومن
3. Ipod تقلبی هستش ... اصلا ipod زیر 150 تومن نداریم ... اینا همه اش کارای تقلبی هستن که فقط شبیه اونن - نه از نظر ظرافت و طراحی و نه امکانات ربطی به اون ندارن ... اینطور مارک های متفرقه توصیه نمیشه - کیفیت ندارن (همونطور که خودت گفتی : بعد از 6 ماه داغونه !!)
4. گرفتن میکروفون گزینه بدی نیست ، بشرطیکه دستگاهت ورودی Mic داشته باشه یا حداقل ورودی line in داشته باشه ...
بهرحال توی دامنه زیر 100 ، اگه دستگاه مناسب واسه ضبط صدا می خوای YV-150 از سامسونگ خوبه (105 تومن) ... و icd-ux از سونی هم 120 تومنه ... اولی به ظرفیت 512 و دومی به ظرفیت 1 گیگ
از کجا قیمت زدی؟نقل قول:
یکی از بچه ها تو همین فروم 2 گیگ رو 190 تومن خرید
دستت درد نکنه سیمور خاننقل قول:
فقط یه چیزی : این irivrr T7 چطوره؟ نوشته بود امکان تغییر کیفیت ظبط صدا داره؟
به نظرت این بهتره یا T60 ؟
و اینکه روی Lplayer میشه میکروفون گذاشت؟
راست میگی اشتباه از من بود .شرمنده :blush:نقل قول:
فقط اگه کسی میدونی قیمت دقیق 1 گیگش چنده ممنون میشم بگه
نقل قول:
2 گیگش حدود 170یا 175 بود
راستی من فردا برای خرید اسپیکر و محافظ LCD میرم، در مورد LCD متوجه شدم چی بگیرم اما در مورد اسپیکر با اولویت شارژی بودن کسی پیشنهادی نداشت؟
1 گیگ D2 ؟ ... اصلا 1 گیگ نداره ... 2 گیگش رو هم که دوستان قیمت تقریبی دادن ...نقل قول:
بله - t7 در چند حالت کیفیت صدا رو ضبط می کنه ...نقل قول:
به نظرم T60 بهتر باشه ...
نه نمیشه روی lplayer میکروفون گذاشت چون ورودی این کار رو نداره ..
اکثر مدلهای خوب موجود قلمی هستن ... creative هم تنوع خوبی داره هم کیفیت/قیمت معقولی داره ..نقل قول:
سلام برای lcd چه محافظی می خوای استفاده کنی؟نقل قول:
اگه مشخصاتشو بگی ممنون میشم