خوبه مجید جون فقط رندر رو باید بیشتر کار کنی .......
Printable View
خوبه مجید جون فقط رندر رو باید بیشتر کار کنی .......
مدلسازیت خیلی خوب شده. تبریک میگم.
حالا وقتشه بری سراغ متریال و نور و رندر
از نظراتتون خیلی ممنونم.
به امید خدا از امشب میخوام روی پروژه ی خونه کار کنم.
به دلیل این که مدرسه ها شروع شده، وقت این که کار کنم خیلی کمتر شده.
روزی نیم ساعت کار میکنم تا ببینیم چی میشه.
آفرین خیلی خوب پیش میری
کارت بهتر شده
فعلا تا میتونی رو مادلینگ تمرکز کن
متاسفانه یا خوشبختانه از وقتی مدرسه ها شروع شده وقتم برای کار کردن با مکس کمتر شده. :41:
آخه امسال سوم هستم و سال کنکور ... از شنبه هفته ی بعد که ساعت 7 صبح میرم 7 شب میام در نتیجه فکر نکنم وقت کنم با مکس زیاد کار کنم. :13:
این روزهام که حوصله م زیاد نمیرسه ... شاید بعد از ماه رمضون حوصله م بهتر بشه. :19:
واسم دعا کنید تا کنکور قبول شم. :11:
من الان روزی یه ربع با مکس کار می کنم ... یا شایدم نکنم ... واسه همین حالا حالا ها فکر نکنم پروژه ای بسازم. :20:
از تمام دوستانی که نظر دادن ممنونم. :46:
برو مجید جون فعلا درستو بخون.............. اما سعی کن به ما هم یه وقتایی سر بزنی... به امید موفقیت ... :)
خیلی جالب و خوب ساختی....مدلهات رو خوب در میاری...ولی چرا نرمشون نمیکنی؟؟؟با turbosmooth؟؟؟؟؟
آخه وقتی این مدیفایر رو میدم همه مش ها و پولی هاشون به هم میریزه.نقل قول:
خیلی جالب و خوب ساختی....مدلهات رو خوب در میاری...ولی چرا نرمشون نمیکنی؟؟؟با turbosmooth؟؟؟؟؟
بعدش باید تنظیم کنم.
من نسخه ی 3d Studio Max 11 2009 گرفتم و 64 بیتیش رو روی ویستای 64 بیتی نصب کردم ... ولی نمیدونم چرا هر وقت کامپیوتر رو خاموش میکنم، دفعه ی بعد که میخوام دوباره برم با مکس کار کنم اجرا نمیشه و باید از اولش نصبش کنم :41:
کسی دلیلش رو میدونه ؟
مشکلم حل شد ... توی msconfig باید سرویس autodesk license رو فعال میکردم ولی من disable کرده بودم.