با سلا مدتی است سرویس پک 3 ویندوز را نصب کردم همه قسمت های ویندوز کارمی کند ولی گاهی اوقات یک دفعه صفحه دسکتاپ سیاه می شود ودیگر هیچکار نمی شود کرد ومجبورم کامپیوتر راrestartکنی من فکر کنم که مشکل سخت افزاری داردخواهشا به من کمک کنید
Printable View
با سلا مدتی است سرویس پک 3 ویندوز را نصب کردم همه قسمت های ویندوز کارمی کند ولی گاهی اوقات یک دفعه صفحه دسکتاپ سیاه می شود ودیگر هیچکار نمی شود کرد ومجبورم کامپیوتر راrestartکنی من فکر کنم که مشکل سخت افزاری داردخواهشا به من کمک کنید
با سلام
من روی درایو d سیستمم ویندوز سرویس پک2 داشتم از خارج ویندوز روی درایو C سرویس پک 3 رو نصب کردم الان علاوه بر مشکل 33 روزه بودن ویندوز قبلی که روی درایو D بود نه تنها اصلا بالا نمی آید اسمشم نیست و سیستم نشون میده که 1 ویندوز روش نصبه
آیا راهی هست تا ویندوز قبلی راه بیفته؟
شما باید با استفاده از ریکاوری کنسول و یا repair منوی sp2 را بازیابی کنید ریکاوری کنسول هم این طوره که وقتی سه گزینه نصبنقل قول:
تعمیر و یا انصراف شما تعمیر رو بر می گزینید درباره ریکاوری کنسول هم اینجا رو ببین:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2704253&postcount=8
شما بعد از نصب ویندوز چی نصب می کنید شاید برنامه ای با سیستم مشکل دارهنقل قول:
ويندوز ايكس پي سرويس پك سه يا دو ؟
مسئله اين است
آري ميخواهم بدونم كدام ويندوز را انتخاب كنم؟
ميشه مظرات سرويس پك سه و دو و مفايد اونها رو دقيق تشريح كنيد و بگيد كه كدام يك رو توصيه مي كنيد؟
آخه بعضي ها ميگن سرويس پك سه خوب نيست و فلان و بيسان(مثل ويستا)
شما همون sp2 رو نصب کنيد مگه ويستا چشه؟نقل قول:
sp3 امنيتش رفته بالا اگه مي خاي sp3 نصب کني بايد دستکاري نشده اشو پيدا کني تمام ويندوز ها اين جورن ضمنا از build نهاييش
استفاده کن معمولا بعد از نصب sp3 بايد نسخه جديد کارت گرافيک و يا مادربرد را دانلود و نصب کني
توي اين كينگ پرند كه جديدا ميخواهد بياد آيا نسخه خوبي از سرويس پك دو با آخرين اپديت ها روميزاره يا ميره ويستا يا سرويس پك سه رو ميزاره؟
(خريد ويندوز خوب و دست نخورده هم دردسري شده)
اونو بايد از خودشون بپرسي يا به سايتش بري چون قطعا نمي شه گفت ولي احتمال کم مي دم sp2 هم داشته باشهنقل قول:
روی پک پرند سرویس پک 3 جدا هستش یعنی اول ویندوز با سرویس پک 2 رو نصب می کنی بعد داخل محیط ویندوز اگه خواستی سرویس پک 3 رو نصب می کنی (ویندوزشم عالیه)نقل قول:
خيلي ممنون
خيالم راحت شد ...
فقط يك سوالاتي ديگر:
اين سرويس پك سه تا چه حد مشكلات ويستا رو داره؟
دوم اينكه كسي ميدونه كينگ پرند 2009 كي مياد بازار؟