گارانتی یاس هم بیخوده ؟
با گارانتی یا بی گارانتی کدوم می ارزه ؟
Printable View
گارانتی یاس هم بیخوده ؟
با گارانتی یا بی گارانتی کدوم می ارزه ؟
هیچ کدام .....دی
من با گارانتی ترجیه میدم.
و اما خبری در مورد : HTC Touch Diamond extended battery
When we first heard that the HTC Touch Diamond came with only a 900mAh battery we, like many other people, questioned the descision to include such a low capacity battery and wondered if the battery life would suck.
Mind you, I have to say that I'm finding the Touch Diamond battery life to be pretty good and on par with my TyTN II giving me around two days use between charges.
However, when questioned about the battery life at the Diamond launch event HTC themselves commented that there was nothing wrong with the battery life but that there would be an extended battery made available soon!
Something of a mixed message there then.
As it happens though, 'soon' is now as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] have the extended battery packs, including raplacement back cover, available for pre-order. The replacement extended battery is 1350mAh so offering a 50% increase over the standard battery.
You can pick up a standard battery from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for just under £41 and you can pre-order [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
You'll notice that the replacement back maintains the angular design of the original back. Personally, as much as I like the look of the angled back, I'd really like to see someone come up with a replacement plain back. The angled back makes the Diamond wobbley!
دادش لطفا فارسی بنویس.نقل قول:
خلاصه بحث اینکه باتری می خواد تولید شه قویتر .
اگه غلط بود ببخشید ..........این خلاصه چیزی بود که خوندم.:13:
خدایش خلاصت منو کشته:دی
چشم ، چون عجله داشتم انگلیسی گذاشتم گفتم بعدا یک توضیج میدم.
در کل:
میگه وقتی باخبر شدیم Touch Diamond فقط باتریش 900 میلی آمپر هست مثل بقیه مردم برای ما هم این تصمیم در مورد قرار دادن باتری کم حجم سوال بر انگیز بود.
عمر باتری دایموند چندان بد نیست و با تایتن 2 برابری می کرد حدود 2 روز و ...
به هر حال در مورد مدت شارژ باتری که پرسیده، خود HTC توضیح داده که مشکلی در مورد مدت شارژ باتری نیست ولی باتری اضافه ای به زودی میاد و ...
سایت eXpansys
همین الان باتری اضافه رو به همراه در پشتی دایموند به صورت پیش سفارش روی سایت گذاشته.کد:http://www.expansys.com/p.aspx?i=166204
باتری اضافی 1350 میلی آمپری هست که حدود 50٪ افزایش نسبت به باتری استانداردش داره.
بی گارانتی:31:نقل قول:
ببخشید که من سر زده وارد بحثتون شدم ولی وقتی با یاس جهان تماس گرفتم میگفتند که اگر شما از گارانتی ما گرفتید و گوشی بالا نیامد یا بعد از مدتی هاردش مشکل پیدا کرد گفت ما قبول میکنیم و گوشی را تحویل میگیریم!نقل قول:
ولی گفت اگر بدون گارانتی گرفتید ممکن هست گوشی بالا نیاد حتی اگر تایوان اصل باشه!!!
همون سری اول یکی از دوستانم دایاموند را بدون گارانتی گرفت (چون اون موقع به طور رسمی عرضه نشده بود که بدون گارانتی گرفت)خلاصه وقتی خواستیم گوشی را براش روشن کنیم گوشی بالا نیامد و من به پسر عموم دادم وقتی گوشی بالا آمد هاردی را نمی شناخت و دلیلش فشار بوده که در هنگام آمدن بار تحت فشار بوده!
من چاکرتم.........این طوری گفتم تا زیادی نخونیدش.....:31:نقل قول:
اگه اینطوری باشه و به حرفشون عمل کنن که با گارانتی خیلی بهتره !نقل قول:
راستی کار کردن با TF3D راحت هست یا اذیت می کنه ؟ کلا مورد مثبتی هست ؟(از نظر کاربردی می گم نه قیافه)