سلام -----درمورد آپديت فايروال مك آفي
آقا نميشه كه قسمت اول رو كه اجرا ميكنم موقع نصب مسير قسمت دوم رو ميخاد اما هر چي بهش آدرس رو ميدم ارور ميده كه فلان چيزش كمه در ضمن قسمت دوم unzip هم نميشه نيمه كار ارور ميده
ممنون[/quote]
Printable View
سلام -----درمورد آپديت فايروال مك آفي
آقا نميشه كه قسمت اول رو كه اجرا ميكنم موقع نصب مسير قسمت دوم رو ميخاد اما هر چي بهش آدرس رو ميدم ارور ميده كه فلان چيزش كمه در ضمن قسمت دوم unzip هم نميشه نيمه كار ارور ميده
ممنون[/quote]
سلام
sayedreza جون من فايلها رو دوباره نگاه كردم مشكلي نداشتن اگه پيغام خطا قبل از تشكيل فايل McAfee PFP Updater (6.1.6014).exe مياد احتمالا يكي از فايلها موقع دانلود مشكل پيدا كردن اگه هم خطا موقع اجراي فايل McAfee PFP Updater (6.1.6014).exe ظاهر ميشه اطمينان پيدا كن كه دستورات ليسانس رو درست انجام دادي يا نه. :wink:
بهر حال اگه پيغام خطا رو بنويسي بهتر ميتونم نظر بدم پس خواهش ميكنم پيغام خطا رو برام بنويس. :wink:
some installation files are currupt.نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
please download a fresh copy and retry the installation..
اين پيغامو هنگام اجراي قسمت اول ميده نهايتا يعني وقتي آدرس رو بهش دادم
آقا خيلي سپاسگذارم :wink:
سلام
ضد ويروس مک آفی آپدیت شد :P
تاریخ آخرین بروز رسانی: 31/05/2005 برابر با 10/03/1384
سلام
sayedreza عزيز نمي دونم منظورت از جملهاين بود كه مشكلت حل شده يا نه؟ :roll:نقل قول:
آقا خيلي سپاسگذارم
بهرحال همونطور كه از پيغام خطا مشخصه فايل دانلود شده دچار مشكله و تو بايد فايل خراب رو دوباره دانلود كني (البته اگه تا حالا فايل رو دانلود نكرده باشي و مشكلت حل نشده باشه). :wink:
سلام
مرسي هنوز حل نشده ولي منظورم اينه كه در هر صورتش خيلي آقايي چه درست بشه چه نشه :wink:
پس مجددا دانلود ميكنم ممنون
سلام
sayedreza دوست عزيز.
از اين كه نسبت به من نظر لطف داري متشكرم. :oops:
بعد از دانلود مجدد من رو در جريان مشكلت بذار (كه حل شد يا نه؟). :wink:
سلام
McAfee VirusScan Enterprise v8.0i with Patch 10
چون چند نفر از دوستان درخواست McAfee VirusScan Enterprise v8.0i رو كرده بودن واسه همين لينك دانلود اين ضد ويروس و آپديت هاش رو اينجا ميذارم. :P
اين نسخه از نرم افزار كه ميخوام معرفي كنم آخرين نگارش نرم افزاره يعني به همراه Patch 10 ارائه شده و اگه از اين نسخه استفاده مي كنين يا قصد دارين استفاده كنين ديگه نيازي به دانلود آخرين نگارش موتور اين ضد ويروس كه پايين لينكش رو ميارم ندارين (البته تا اين لحظه كه دارم اين مطالب رو مي نويسم چون ممكنه همين فردا آپديت بشه بهرحال شما رو بي خبر نميذارم). :wink:
لينك دانلود McAfee VirusScan Enterprise v8.0i with Patch 10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود موتور ضد ويروس نگارش 4400:
لينك دانلود آپديت ضد ويروس (تاريخ بروز رساني 03/06/2005 برابر با 13/03/1384):
براي Windows-Intel: (دوستاني كه از سيستم عاملهاي ويندوز استفاده ميكنن همين آپديت رو دانلود كن.)
براي Windows & Netware:
براي Unix:
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
من دارم تازه فايل ها رو دانلود مي كنم .. اميدوارم كار كنه
سلام
بعد چند وقت كه نبوديم حالا كه آمديم به گنج مك آفي خورديم
از شما خيلي متشكرم
سايت جديد و اوضاع و احوال جديد را بهت تبريك ميگم