ولی حجماشون خیلی زیاده
Printable View
ولی حجماشون خیلی زیاده
اگه دیال اپ داشته باشی اره .. اما اگه ADSL داری شب بزارش DL بشه برو لالا کن فردا با بازی حال کن :7::1:نقل قول:
نمیخوادنقل قول:
چون 34 min
دیگه دانلودش تموم میشه
-----
2moons هم فردا مشخص میشه
البته بشه با ---
اخه بازیش رو خیلی دوست دارم
مریخی جان
شما بگویید چی بازی کنیم ؟
و اگه همه موافق بودن بازی میکنیم
همون بازی top که va2hid معرفی کرد از نظر محبوبیت چیزی کمتر از 2moons نداره.من خودم silkroad online رو بازی میکردم البته قبلا".این بازی رو توصیه نکردم چون سروراش در حد انفجار شلوغه!نقل قول:
لاگین کردن و بازی کردن در حد غیرممکنه! خیلی هم لگ داره ...والا از نظر گرافیک و داستان و... بنظرم بهترین بازی آنلاین مجانی دنیاست.توی خود کره این بازی برترین بازیه و 2moons که اونم در اصل کره ای هستش(به اسم dekaron( در رده دومه!
خب داستانش هم داستان جاده ابریشمه.توی بازی دو تا Race هست چینی ها و اروپایی ها.
چینی ها balade,sword,galve,spear,bow هستن ولی force هم دارن light,cold,fire اروپایی ها هم warrior,rogue,wizard,warlock,bard,cleric...بعد از لول 20 میتونن شغل انتخاب کنن.بازرگان و راهزن و hunter...بازرگان جنس میخره و با شتر یا اسب و...از شهری به شهری باید ببره پول در بیاره! راهزن هم خب باید بیاد دزدی:31:hunter هم که به بازرگان کمک میکنه.البته چینی ها و اروپایی ها دشمن نیستن میتونن با هم کار کنن.
gulid war هم داره بازی.هر شش تا گولید هم میتونن یه union بسازن که union war هم داره بازی به اسم fortress war...خب طبیعیه که pvp هم داره!
الان ورژن اروپایی legeng3 هستش ولی ورژن اصلیش تو کره و ژاپنlegend8 شده! در آینده میخوان race جدیدی هم اضافه کنن که مسلمانها islam هستند!:27:
توصیه میکنم دانلودش نکنید برای اینکه لاگین اصلا" نمیتونید بکنید و اعصابتون فقط خرد میشه!:13:
الان یه بازی جدید پیدا کردم همین الان دارم بازیش میکنم اگه مایل هستین بریزن توشون ایرانی اصلا توش نیست البته هنوز بازی شناخته نشده یه چیزی تو مایه های Tribal wars اما پیشرفته عکس از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم من تو بازی FEAR هست ... نیاز به دانلود هم نداره
سایت بازی :
کد:http://www.galacticimperia.org
1 ساعت هم شد واسه اپدیت ( دقیق نمیدوم )
زود سایت Shaiya بزارین
برم واسه ثبت نام
راستی مریخی این اطلاعات رو از کجا اوردی ؟
شاید هم گیم قاچاق شتر گاو رو دانلود کردم
خبرشو حتما بده ! که منم امشب نصفشو دانلود کنمکد:http://shaiya.aeriagames.com
زدم داره اپدیت میشهنقل قول:
ایمیل بزار که اینجا پیدا نکردم بفرستم ایمیل
تا کی بیداری ؟