سلام
یه برنامه بکاپ میخوام که بعد از هاردریست هم تمام آیکون ها رو بیاره و مثل قبل از هارد ریست باشه ؟ممنون
Printable View
سلام
یه برنامه بکاپ میخوام که بعد از هاردریست هم تمام آیکون ها رو بیاره و مثل قبل از هارد ریست باشه ؟ممنون
نقل قول:
سلام .
برنامه SPB Backup برنامه ای با قابلیت تنظیم بکاپ گیری اتوماتیک در زمانهای تعیین شده.
[PHP]http://www.4shared.com/file/52552171/85258716/SpbBackupv20_Hos_505-Handhelduserscom.html?dirPwdVerified=7f5aaf9b [/PHP]
کد رجیستریش رو هم به علت وارز بودن بصورت پیغام خصوصی براتون میفرستم بعد از دانلود اطلاع بدید.
سلام
برنامه ای هست که تصوریر تماس گیرنده یا حداقل شماره اون رو بزرگ نمایش بده؟
(من از photo contacts pro) استفاده می کردم ولی اشکالی که داشت اینکه بعضی مواقع قاطی می کرد و بجای اسم طرف یه مشت علامت سوال(????????????????? )نشون می داد)
سلام.نقل قول:
برنامه inesoft address book برنامه ای هست که علاوه بر خواسته های شما امکانات جالب دیگری اس ام اس ها ,پروفایلها, کال ف.ی.ل.ت.رینگ و..... در اختیارتون میزاره.این برنامه نیاز به رجیستر کردن نیز نداره (ک.ر.ک.شده).
از لینک زیر میتونید دانلود کنید.
اگر برنامه معرفی شده جواب کارتون رو داد و امکاناتش جلب رضایت کرد همین جا اعلام کنید که دوستان دیگه هم که مشکلی مشابه شما دارن استفاده کنن.
هرگونه مشکلی در تنظیماتش داشتید بفرمایید تا راهنمایی کنم.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/96484523/a412c337/SOB_Inesoft_Phone_457.html
[/PHP]
با تشکر از AryanLand عزیز.نقل قول:
برنامه inesoft address book برنامه ای هست که علاوه بر خواسته های شما امکانات جالب دیگری اس ام اس ها ,پروفایلها, کال ف.ی.ل.ت.رینگ و..... در اختیارتون میزاره.این برنامه نیاز به رجیستر کردن نیز نداره (ک.ر.ک.شده).
از لینک زیر میتونید دانلود کنید.
اگر برنامه معرفی شده جواب کارتون رو داد و امکاناتش جلب رضایت کرد همین جا اعلام کنید که دوستان دیگه هم که مشکلی مشابه شما دارن استفاده کنن.
هرگونه مشکلی در تنظیماتش داشتید بفرمایید تا راهنمایی کنم
از برنامه Inesoft Phone استفاده کردم.همینقدر بگم که برنامه فوق العاده ایه.این برنامه یکی از کاربردی ترین برنامه هاییه که برای ویندوز موبایل نوشته شده.با استفاده از Inesoft Phone لذت کار با صفحه لمسی رو احساس می کنید و با today plugin زیبایی که داره براحتی می تونید با انگشتانتون شماره گیری کنید،پروفایل جاری رو تغییر بدین و همچنین بلوتوث و وای فای رو مدیریت کنید.علاوه بر این با کمک این برنامه تصویر،شماره و نام تماس گیرنده بصورت بزرگ روی صفحه ظاهر میشه.چندین و چند امکان فوق العاده کاربردی دیگه وجود داره که خلاصه باعث میشه که هیچوقت نتونید از ویندوز موبایل دل بکنید.
استفاده از این برنامه رو به همه شما توصیه می کنم
سلام دوستان
plugin برای برنامه tcpmp برای پخش فایل های MPEG2 یا DVD هست؟
با چه برنامه ای میشه این فرمتهارو اجرا کرد؟
سلام دوستان.
اگر لطف کنید یه نرم افزار واسه windows mobile 6
که بتونه fax رو ارسال کنه و بگیره معرفی کنید ممنوم میشم.
سلام دوستان
راهی هست که از memory card برای main memory استفاده کرد؟
یه چیزی شبیه virtual memory
من qtek-s200 دارم main memory kheily kame
"نقل قول:
سلام.
لطفا بیشتر توضیح بدید.برای چه؟ منظوری میخواهید این اتفاق بیفته؟ اگر بدونیم بهتر میشه کمک کرد.
سلام بچه ها
فارسی ساز برای htc viva با آموزش ،
ممنونم و یا علی./