گول کدومه احسان جون؟تازه 3 تا سی دی راهنما هم ضمیمه ش کردن!پک جعبه ش با مال من هیچ فرقی نداره البته...طرحش ساده س و اسپایدرمن نیست(شاید به خاطر همین 10 تومن ارزون تر بود)!نقل قول:
باتریش هم عین باتری موبایل منه ، هیچ فرقی نداشت:46:!
Printable View
گول کدومه احسان جون؟تازه 3 تا سی دی راهنما هم ضمیمه ش کردن!پک جعبه ش با مال من هیچ فرقی نداره البته...طرحش ساده س و اسپایدرمن نیست(شاید به خاطر همین 10 تومن ارزون تر بود)!نقل قول:
باتریش هم عین باتری موبایل منه ، هیچ فرقی نداشت:46:!
ولی عجب ریسکی کرده........................................
بابا اینم راههای جدید ه که هنوز بدلیل اگاهی کم باب نشده
سایت دی جی دارای تست اولیه رایگان
موقع تحویل همه چیزشو جلوی خودت تست میکنه
من تا حالا ازش خرید کردم وضرر نکردم
مجتبی جان اسم سایت رو لطف میکنی؟دید زدن که مجانیه!
بـــــله...چرا که نه ، بفرما :نقل قول:
به نظر من که پشیمون نمیشی...البته این نظر منه!کد:www.digikala.com
آةا احسان منظورتون ازچيه؟نقل قول:
3-فيلم اسپايدر من رو اجرا كن
ولی ان95 8گیگ عجب قولیه...
این حرفمو مجتبی درک میکنه...
مرسی مجتبی جان.
راستی اینی که میگی اسپایدر من نداره و ساده س یعنی چی؟
واقعا هم همینطوره...خیلی از معمولیش سرتره!من که حالا حالاها فکر تعویضشم ندارم!!!حیف که اون قبلی مشکل باتری داشت...نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
ببین در کل ان95 هشت گیگ 2 نوع داره.
یکی مدل ساده و اون یکی مدل مردعنکبوتی...
ساخت کلیشون هم با هم هیچ فرقی نداره منتهاش نوکیا طرح اسپایدرمن رو زده احتمالا واسه فروش بیشتر...
طرح اسپایدرمن فیلم کامل مرد عنکبوتی 3 رو تووش داره(چیزی که معمولی نداره).
8گیگ من موقع خرید ورژنش 15.0.015 بود(یعنی آپ شده ی ورژن های قبلی که توسط خود شرکت انجام میشه)و به خاطر همین آپ ورژنش هم فیلم مرد عنکبوتی موقع اجرا پیغام می ده "No Activation Key"...و اجرا نمیشه ، به عبارتی اکتیو کی فیلم تاریخش گذشته(البته من این حرفا رو از خودم در نیاوردم ، توو فروم های خارجی دیدم و ازش مطمئن مطمئنم و می دونم هیچ دلیل دیگه هم نداره چون خیلی ها همین مشکل رو داشتن)!
ختم کلام ؛ توو گوشی من فیلم رو اجرا نمی کنه و باید دنبال یه اکتیو کی جدید توو اینترنت بگردم...
خیلی هم مهم نیست(چون فیلمش رو با کیفیت دی وی دی و زبان اصل گرفتم و ریختم جای همون که کار نمی کنه ، به همین راحتی):21:...توصیه ی من هم به شما مدل ساده ی گوشیه چون بیخودی باید پای طرح اسپایدرمن 10 , 20 تومن بیشتر بدی!
موفق باشی:10:!
دوست من مجتبی جان توضیحکامل دادننقل قول:
آةا احسان منظورتون از
بازم مشکلی داشتی مطرح کننقل قول:
بین در کل ان95 هشت گیگ 2 نوع داره.
یکی مدل ساده و اون یکی مدل مردعنکبوتی...
ساخت کلیشون هم با هم هیچ فرقی نداره منتهاش نوکیا طرح اسپایدرمن رو زده احتمالا واسه فروش بیشتر...
طرح اسپایدرمن فیلم کامل مرد عنکبوتی 3 رو تووش داره(چیزی که معمولی نداره).
8گیگ من موقع خرید ورژنش 15.0.015 بود(یعنی آپ شده ی ورژن های قبلی که توسط خود شرکت انجام میشه)و به خاطر همین آپ ورژنش هم فیلم مرد عنکبوتی موقع اجرا پیغام می ده "No Activation Key"...و اجرا نمیشه ، به عبارتی اکتیو کی فیلم تاریخش گذشته(البته من این حرفا رو از خودم در نیاوردم ، توو فروم های خارجی دیدم و ازش مطمئن مطمئنم و می دونم هیچ دلیل دیگه هم نداره چون خیلی ها همین مشکل رو داشتن)!
ختم کلام ؛ توو گوشی من فیلم رو اجرا نمی کنه و باید دنبال یه اکتیو کی جدید توو اینترنت بگردم...
خیلی هم مهم نیست(چون فیلمش رو با کیفیت دی وی دی و زبان اصل گرفتم و ریختم جای همون که کار نمی کنه ، به همین راحتی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...توصیه ی من هم به شما مدل ساده ی گوشیه چون بیخودی باید پای طرح اسپایدرمن 10 , 20 تومن بیشتر بدی!
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !