سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Alipacino
جواب سوال اول: شما ديگه الان تبديل شدين به شاهزاده تاريكي يا همون Sandwraith. اين كار براي اين انجام شده كه شما شانس دومي براي عوض كردن سرنوشت خودتون داشته باشين. اگه دقت كنين اسم سيوهاي اين مرحله هم همين هست: The second chance
در اين حالت جون شما در هر لحظه كم و كمتر ميشه اما Sand Tank هاي شما خود به خود پر ميشن. در حالت كلي بازي كردن با اين سخت تر از شاهزاده هست. البته اينو هم در نظر بگيرين كه اين مراحل هم سخت تر از مراحلي است كه شاهزاده خودش بازي مي كنه. شما ايشالا تو POPTTT با هر دوشون به صورت همزمان بازي مي كنين ;)
سوال دوم: شما اينجا رو رد نكرده مگه ميشه برسين به اونجا؟ :ohno: حتما از سيوها استفاده كردين. خوب به هر حال. در قسمتي هستين كه بايد به طور كامل اين برج رو فعال كنين تا آب به ماشين زمان برسه و Empress بتونه شنهاي زمان رو درست كنه.
براي اكتيو كردن اينجا اول بايد اهرم وسط رو طوري بچرخونين كه از سمت چپتون بتونين برين بالا. وقتي رفتين بايد برين و راه رو ادامه بدين كه برسين به اهرمي كه اول ورودتون به اينجا اون رو نشون ميده. وقتي اون اهرم رو هم فعال كردين برمي گردين. (البته اونجا يك Life Upgrade هم هست.) همون راهي رو كه رفتين برمي گردين تا تقريبا كامل بشه. وقتي اهرم وسط رو دوباره بچرخونين آب جريان پيدا ميكنه. براي اين كه بفهمين چطوري بايد بچرخونين بايد به آبراه ها كه روي زمين هستن دقت كنين كه بتونين تشخيص بدين چه حالتي درست تره. براي اين كه آب جريان پيدا كنه بايد آب از فواره قبلي درست به اول آبراه يا همون جوب بريزه.
ببخشيدا من هميشه با عكس مي گفتم اين چيزا رو اما الان ويندوز عوض كردم همه سيوهام پاك شده :sad: بايد يك بار ديگه هم نصب كنم.
شما يك پوشه جديد تو اين آدرس كه امين جان گفتن ايجاد مي كنين. البته به جاي ***** بايد All Users قرار بگيره. بعد اون دو تا فايلي رو كه من زيپ كردم رو تو اون پوشه آنزيپ كنين و برين به بازي. ;)نقل قول:
آقا من اين كار رو. هم كردم ... ولي تغييري تو پروفايلهام نديدم و همونه .
يعني ميشه اين آدرس:
تشكر: مهديکد:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES