مگه بازیه یورو 2008 اومده؟نقل قول:
Printable View
مگه بازیه یورو 2008 اومده؟نقل قول:
نه دوست عزيز 21 همين ماه منتشر يشه احتمالا اوايل ارديبهشت ميشه گيرش آورد!!!!!!!!نقل قول:
مگه بازیه یورو 2008 اومده؟
مسعود جون میشه بگی که گرافیک بازی ایا بهتر شده چون از هرچیزی گرافیک مهمه و اینکه حرکات تکنیکی چیزی مث فیفا08 نکست داره یا نه؟
اگه میشه و اگه بازی کردی یه ذره طویل طوضیح بده (یه وقت اشتباه املای نگیرین مدلشه)
من كه بازي نكردم ولي تو IRFO نوشته بود كه " نسخه PC آن نیز گرچه رسما تحت ویرایش Next-Gen ارایه نشده ولی بهبود در گيمپلي، بالا رفتن گرافیک، سیستم کنترلی بهتر، سیستم هوشمند (AI) طبیعی تر و مسایل حاشیه ای چیزی کم از ویرایش Next-Gen ندارد.نقل قول:
مسعود جون میشه بگی که گرافیک بازی ایا بهتر شده چون از هرچیزی گرافیک مهمه و اینکه حرکات تکنیکی چیزی مث فیفا08 نکست داره یا نه؟
اگه میشه و اگه بازی کردی یه ذره طویل طوضیح بده (یه وقت اشتباه املای نگیرین مدلشه)
همچنین رفع باگهایی در دروازه بان یا حرکات اضافه بازیکنان نیز این بازی را مهیج و طبیعی تر کرده"
دست درد نکنه مسعود جان که جواب دادی ایول رفیق ...
راستی تو یورو تو طرفدار کدوم تیم هستی و دوست داری کدوم تیم قهرمان بشه؟
با اينكه ريطي به موضوع تاپيك نداره ولينقل قول:
دست درد نکنه مسعود جان که جواب دادی ایول رفیق ...
راستی تو یورو تو طرفدار کدوم تیم هستی و دوست داری کدوم تیم قهرمان بشه؟
خوب من آلمان رو خيلي دوست دارم
و اميدوارم كه قهرمان بشه....
عمرا قهرمان بشه المان عمرانننننننننننننن
ادامه بحث اينجا........نقل قول:
عمرا قهرمان بشه المان عمرانننننننننننننن
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=184173&page=9
سلام به همگی:
راستی میگم این بازی هنوز ریلیز نشده؟
اخر سر كسي دان نكرد ببينيم گرافيك چه جوريه چون نظر ما ايراني ها با irfo كاملا متفاوته.البته شايد عكساي masoud king عزيز واسه ps2 باشه چون ps2 هم كارنت جنه.و من نديدم جايي تو عكسا بگه واسه پي سيه.