خوش به حاله شما 360 داران برای ما که 3چراغ شد ترکید بی نصیب موندیم
Printable View
خوش به حاله شما 360 داران برای ما که 3چراغ شد ترکید بی نصیب موندیم
ایول شنبه یه سر میزنم اگه یارو داشت حتمی میگیرم
فوق العاده ست!
تعجب میکنم چطور سازنده ها تونستند تا این حد گرافیک بازی رو بهبود بدن... کافیه همون اول بازی نگاهی زره مارکوس بندازید تا دهنتون از تعجب باز بمونه .. اونوقت دیگه زره نسخه ی اول اصلا به چشم نمیاد!.
از کجا شروع کنم؟! .... نورپردازی خارق العاده؟ ... چهره ی شخصیت ها؟ ... نحوه ی راه رفتن زیبای کاراکترها؟ ... این بازی از همه جهات، یکی دو پله صعود کرده. یادمه قبل از عرضه ی بازی خیلی ها میگفتن این بازی Gears of War 1.5 خواهد بود و نکته ی جدیدی برای گفتن نخواهد داشت ... . متاسفانه بازهم قضاوت زود کار دستشون خواهد داد.
با سه-چهار تا جمله نمیشه بازی رو توصیف کرد ... باید بازی کنی تا بفهمی این بازی چه جواهریه! :40:
موفق باشید
برای pc منتشر نشد؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا میاد برای pc ؟؟؟؟؟
اگه نیاد باید مونیم تو کف این بازی
پیمان جان نگو اینطورینقل قول:
دلم آب رفت :13:
منتظر نسخه ی PC خواهم بود !!!
پیمان نگو وای من قش کردم این همه منتظرش بودم بعد 360ام 3چراغ وای نگو
نه!نقل قول:
برای pc منتشر نشد؟؟؟؟؟
اصلا میاد برای pc ؟؟؟؟؟
اگه نیاد باید مونیم تو کف این بازی
فعلا هم قرار نیست که بیاد!
گویا باید تو کف بمونیم : دی
گیرز 2 در ژاپن منتشر نخواهد شد!
مایکروسافت امروز تائید کرد که این بازی که بزرگترین انتشار xbox 360 در پائیز است در ژاپن و آلمان منتشر خواهد شد.
نسخه اول این بازی در ژاپن 33,212 عدد بود که فروش نسبتا زیادی بود. هیچ دلیلی برای عدم انتشار در دو منطقه یاد شده, اعلام نشده است.
کد:http://www.videogamer.com/news/22-10-2008-9730.html
شاید برای دوبله باشهنقل قول:
گیرز 2 در ژاپن منتشر نخواهد شد!
این بازی فوق العاده باعث شد تا من که هیچ وقت در مورد هیچ بازی نظر نمی دم بیام بگم این بازی خداست،هیچی کم نداره.حتما بازیش کنین.ضرر نمی کنین هیچ،سودم می کنین.