بسی حال کردیم با این فوکوس
درسته واقعآ جبران کرده
فک کنید که این فوکوس توی سری سی بکار بره
چه شود
Printable View
بسی حال کردیم با این فوکوس
درسته واقعآ جبران کرده
فک کنید که این فوکوس توی سری سی بکار بره
چه شود
نه تو گوشي ديگه اي ادد نشده بودنقل قول:
حالا شناخت ولي كانكت نميشه پس كد مي خواد نمي دونم چي بدم من فكر ميكردم همچين كه روشنش كنم بايد شناسايي بشه ولي نميشد بعد كه روشنش كردم همينطوري دستم رو روش قرار دادم ديدم 2تا فلش اومد كه دور هم ميچرخيد امتحان كردم ديدم گوشي شناخت ولي الان كانكت نميشه پس چي بايد بدم؟نقل قول:
نقل قول:
چه جالب.اتفاقا منم الان اومده بودم بگم این کار و بکنی.منم امشب بردم پیش یه موبایل فروشی.بهم گفت اینجوریه(به عقل خودم نرسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).مال من که پیداش کرد.وصل شد.کد هم نخواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا که شناخته رو اسم هندفری تو گوشیت کلیک کن.تا بهش وصل شه.چند ثانیه صبر کن.حتما وصل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این موبایل فروشیه واستون بگم.ایرانی بود.من که تو مغازش بودم داشت imate jasjam رو به یه عربه میفروخت.دست دوم.بعد که رفت گفت خوب بهش انداختم.40 دینار ازش سود گرفتم.jasjam رو خریده بود 60 دینار یعنی 200 هزار تومان.به طرف فروختش 100.یعنی 330 تومان.رو یه گوشی دست دوم 40 دینار سود کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل تابستون باز رفتم تو کف jasjam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستون تو کفش بودم ولی بیخیالش شدم و N95 گرفتم.
.حالا میشه p1 رو بفروشم با همون پول این و بگیرم ولی...
نظر شما چیه؟:10:
مهدینقل قول:
جون علی پیر شدم
خودم از هندزفری سونی اریکسون استفاده میکنم
کدش یادم رفته!!!
ولی
فکر کنم
چهار تا صفر باشه
0000
اینو امتحان کن ایشالا حل میشه :8:
ممنون از علي آقاي گل و تام بچه ها
علي جون درست شد همون چهار تا صفر خيلي ممنون ايشاالله جبران بشه
نقل قول:
خدا رو شکر.حالا برو حالش و ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
خدا رو شکر که حل شد
هنوز خیلی پیر نشدیم هنوز...:10:
دارم رویو سی 902 رو تو جی اسم آرنا میخونم
واقعا معرکه اس !
آره خدا رو شكر ولي اصلا حال نكردم يلندي و كيفيتش اصلا به خوبي هندزفري خودش نيست من كه خوشم نيومد شايد با نوكيا سازگار نيست نميدونمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما رو نوکیا اینجوریه.برو یه se گیر بیار.با همین هندفری باهاش آهنگ گوش کن تا ببینی چیه:8:.راستی چند گرفتی.مطمئنی اصلیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من كه تا حالا گرفتم از يك نفر بوده تا حالا 6ميليون واسه دوستام از همون مغازه دار گوشي گرفتم تا الان جنس تقلبي بهم نداده همه اصل بده مگه اينكه خودشم نفهميده باشه جنسش اصل نيست به شرط اصل بودن گرفتم حالا اگه جنس اصلش مشخصاتي داره بگو تا نگاه كنم
من 65 تومن گرفتم