ببخشيد چطور ميشه عكس دسكتاپ رو عوض كرد؟
ببخشيد چطور ميشه عكس دسكتاپ رو عوض كرد؟
سلام ببخشيد يه مشكل واسم پيش اومده.قبلا وقتي اين برنامه رو نصب ميكردم و دسكتاپيم رو لود مي كردم و دكمه ي Done رو ميزدم و برنامه رو ميبستم مشكلي نبود(يعني دسكتاپ ميومد به جاي منو)اما الان هر چي Done رو مي زنم ديگه نميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نقل قول:كسي نبود جواب منو بده؟من همين امروز كار كردم با اين برنامه رو شروع كردم دو تا مشكل واسم پيش اومده.يكي كمك كنه:41::41::41:نقل قول:
برو قسمت طراحی.نقل قول:
یه جای خالی کلیک کن.از اولین منو "تنظیم دسکتاپ" گزینه "تنظیم تصویر" رو بزن و عکس مور نظرتو انتخاب کن.
برای اینکه تصویرتون کل صفحه رو بگیره از همون منوی "تنظیم دسکتاپ" سپس تنظیمات پس زمینه و سپس "گنجاندن حداکثری تصویر" رو انتخاب کنین.
در ضمن اگه زبان این برنامه رو فارسی نکردین برنامه رو پاک کنین و موقع نصب مجدد زبان فارسی رو انتخاب کنین.
والا هر چی ان جمله رو خوندم متوجه منظورت نشدم. میشه لطف کنی دوباره واضحتر دوباره توضیح بدی.:46:نقل قول:
ببين دوست عزيز من يه بار برنامه ي G Desk رو نصب كردم و يه دونه دسكتاپ رو لود كردم و آخرش دكمه ي Done رو زدم.بعد از برنامه خارج شد و دسكتاپ همون جوري فعال موند.يعني به جاي منو گوشي(اونجا كه دفترچه تلفون و مسيج و دوربين و مديا پلير هست)دسكتاپ ميومد.بابا به جاي Main menu دسكتاپ ميومد.اما الان ديگه نميشه.يعني وقتي Done رو ميزنم برنامه باز مي مونه و وقتي ميبندمش دسكتاپ هم بسته ميشه و گوشي ميشه مثل اولش.اميدوارم فهميده باشيد:41:نقل قول:
گوشیت چیه؟نقل قول:
این اسکین ویندوز فارسی xp برای برنامه ی gdesk است که توسط movhebat طراحی شده .(به احتمال زياد براي سري 60 هستش.چون خودم امتحان نكردم)
توجه : اگه وقتی این اسکین رو load کردین و با آیکون های بهم ریخته مواجه شدین Design رو انتخاب کنید و بعد Delete Desktop و در آخر هم دوباره با استفاده از load design این اسکین رو برگزینید .
اینم با رنگ آبی برای شما دوستان عزیز :کد:http://www.4shared.com/file/39704526/51462f6/Windows_Mobile_Persian_For_Gdesk.html
کد:http://www.4shared.com/file/39704763/12968713/Win_xp_persian__blue_.html
[quote=hmr007;2159402]گوشیت چیه؟[/quot
گوشيم P990i
[QUOTE=Dr.Dolfin;2160488]آقا برنامه رو دباره نصب كردي؟نقل قول:
هر 5 تا پلاگينش رو نصب كردي؟