با تشکر از شما...می خواستم ببینم روش برای شکستن پسورد آدمین ویستا نیست؟!
Printable View
با تشکر از شما...می خواستم ببینم روش برای شکستن پسورد آدمین ویستا نیست؟!
سلام دوستان
ببخشید یه سوال خیلی خیلی مهم داشتم.چون نمیدونستم که تاپیک مخصوصی درباره این موضوع هست سوالم رو اینجا مطرح می کنم
ایا ترفندی هست که پسورد برنامه pc security برداشته بشه؟
خیلی خیلی برام مهم هست.لطفا اگر کسی میدونه سریعا من و راهنمایی کنه.خیلی ممنون
باسلام خدمت عزیزان
پسورد ایمیلمو عوض کردم حالا یادم نیست خیلی خیلی بهش احتیاج دارم .وقت ثبت نام واسه ثبت ایمیل هم نمیدونم چه سوالی رو جواب دادم!!
چطورمیشه بدست آورد؟؟اگه از دوستان کسی بلده پیغام خصوصی بهم بده.هزینه ای هم داشته باشه بروی چشم.
دوست من شما با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس بگیر
با من
با سلام و عرض ارادت
چندی پیش در پی اقدام یک جوجه حکر؛ ناجوانمردانه طی ارسال یک فایل مشکوک ؛ آِ دی یاهویم هک شد
و دیگه نتونستم که با آِ دی خودم وارد یاهو شوم
بناچار بعد از مدتی آی دی دومی با اسمی گول زنک ساخته و وارد چت با فرد مذبورکه با آِ دی خود من وارد میشه شدم
حالا از اساتید محترم کمک میخوام که بدونم چطور وتوسط چه برنامه ای میشه رمز آی دی خودم رواز طرف هک کنم و آِ دی خودم رو پس بگیرم.
در ضمن من متاسفانه سوال و جوابهایی که برای برگردوندن آی دی در یاهو پرسیده میشه رو یادم نیست
ممنون میشم کمکم کنین که حق خودم رو از این آدم پس بگیرم
اشتباها 2 بار ارسال شده بود...
یه برنامه ای بود که از یه سایت ایرانی دانلود کرده بودم و بدون این که نصب بشه اجرا می شد و هم کاربر می ساخت و هم هر نوع پسوردی رو عوض می کرد. کسی می تونه به من بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mamnun
نقل قول:
با سلام
می شود اسم یا لینک اون برنامه هایی که با آنها پسورد ادمین و bios را بدست آوردید بدهید؟
دوست عزیز من برای شما یه فیک پیج (صفحه ی دروغین) که مثلا برای آنلاین شدن و دسترسی به امکانات یاهو اما سریع تر میسازم.نقل قول:
خیلی کاری نداره فقط پیج ورودشو میسازم و مثلا می گم این سیستم برای استفاده سریعتر از امکانات یاهو میل هست و فرد مزبور میره و لاگین می کنه و هر چی هم میره لاگین کنه یه پیج میاد می گه یوزر یا پس غلطه!
اما نمی دونه که من در فایل یه اسکریپت (جاوا یا VB یا انواع اسکریپت من زیاد دارم) جاسازی کردم که یوزر و پس رو برای آدرس ایمیل شما می فرسته!
فقط مسنجرت رو بگو تا بتونم باهات راجع بهش بیشتر صحبت کنم و بتونم اسکریپت رو بسازم.
یعنی چی؟؟؟