...:: خاطرات طلايي پي سي ورلد ::...
یکی از بهترین خاطره هام که الان یادمه مربوط به تاپیک مشاوره خرید محصولات اپل بود (الان اسم دقیقش یادم نیست) سال 2011 بود.
با بچه های انجمن، یه گروه تشکیل دادیم که بریم با هم مک بوک پرو بخریم قرار بود چون تعدادمون بیش از 10 نفره بریم یجا رو پیدا کنیم و بقیمت عمده و با تخفیف خرید کنیم یادمه اون موقع قیمت مدل 723 اش 2900 بود
خلاصه یکی دوماهی دونبالش بودیم و هربار به دلایلی خرید عقب می افتاد. اخرش یه فروشنده پیدا شد که قرار بود به شرط اینکه حداقل 7-10 نفر خرید کنند به قیمت 2600 بهمون بده ولی روز اخر زد زیرش.
دیگه کم کم موضوع داشت خیلی کشدار میشد، این شد که به بهونه سر زدن به خانواده امدم تهران و یه روز تقریبا همه اپل فروشی های تهران رو گشتم . اخرش از جایی که فکرش رو نمی کردم یه فروشنده رو تو پ.پایتخت پیدا کردم که قیمت تکی رو حاضر بود 2600 بده.
منم بدون تامل خریدم نتونستم صبر کنم تا برسم خونه و همون موقع به زحمت با gprs گوشی به بقیه بچه های گروه خبر دادم. اتفاقا الان دارم این پست رو با همون لپتاپ میزارم :n28:
یادش بخیر بچه های خوبی بودن. حیف اکثر دوستانی که تو اون گروه بودن دیگه زیاد به انجمن سر نمی زنند.