سامسونگ جان منم میدونم که G600وg800 تم می خورن ولی D900i که تم نمی خوره بخاطر همینه که باید هک کردنقل قول:
Printable View
سامسونگ جان منم میدونم که G600وg800 تم می خورن ولی D900i که تم نمی خوره بخاطر همینه که باید هک کردنقل قول:
آرش جان نیازی به لینک نیست چون باید آلمانی یاد داشته باشی.نقل قول:
من خودم تا چند روز دیگه فایل هارو آپلود میکنم
دوست عزیز این فریمور برای D900i هست ولی مدل های دیگه هم هستنقل قول:
یو600و700 رو باید بگردم ولی جی800 که نیازی بههک نداره می تونی همیشه آپدیتش کنی.
hellbrain جان این کابلی که میگی کابل سریال هست که میشه باهاش گوشیو فلش کرد؟نقل قول:
osmaan جان این فریموری که شما نصب کردی زبان فارسی یا عربی داره؟؟ عکسا فول اسکرین میشه؟؟
کسی تونست این کارا رو بکنه؟
ما رو هم در جریان بذارین.ان شا الله که بشه
یعنی من یو700 بگیرم این تغییرات رو میشه روش انجام داد؟؟؟؟
میشه کاری کرد که پیامها توی مموریکارت ذخیره بشه؟؟
کم کم داره سامسونگ توپ میشه ها اااااا
سلام ساسان جان ...نقل قول:
این کابل تو ایران هست
تم هاش چطور؟
در ضمن تم ها رو g800 کار میکنن؟
مسلما باید کار کنن دزسته؟
تنها مشکل g800 فقط همینه
چون مشکلات عمومی سامسونگ مثل انتخاب زنگ اس ام اس و نداشتن اسپیکر استریو جدا از گوشی و... در g800 حل شده
میمونه همین که اگه بشه عالی میشه
نمیدونم توی ایران هست یا نه ولی من آلمان گرفتم 11 یورو ... در ضمن دقت کنین وقتی میخرنین به فروشنده بگین مخصوص G600 باشه ...
تم هم این چندتارو بچه ها پیدا کرددن .... انشاالله بازم پیدا میشه ...
دوست عزیز من اصلا کاری به تم خوردن یا نخوردنش ندارم که ! ... من فقط میگم واسه آپدیت کردن فریمور نیازی به باکس نیست .... مثلا همین G600 با فریمور خودش نمیشد صدای زنگ SMS عوض کنیم ولی با آپدیت فریمور حل شد یا فقط تا 2 گیگابایت مموری ساپورت میکرد ولی الان تا 4 گیگابایت به راحتی ساپورت میکنه ...نقل قول:
سامسونگ جان منم میدونم که G600وg800 تم می خورن ولی D900i که تم نمی خوره بخاطر همینه که باید هک کرد
شما که خودت نوشتی مزایاشو عزیز .... همئ فریمور D900XEGA1 که شما داری ازش استفاده میکنی یه فایل 38.22 مگابایتی BIN+TFS هستش....
یه سوال داشتم این فایلها پچ شده هستند یا نه ؟
هر کی خواست بگه واسش بزارم لینک فریمورهای جدیدو ...نقل قول:
دوست عزیز این فریمور برای D900i هست ولی مدل های دیگه هم هست
یو600و700 رو باید بگردم ولی جی800 که نیازی بههک نداره می تونی همیشه آپدیتش کنی.
جدیدترین فریمور یو600 : U600BXEGL3
جدیدترین فریمور یو700 : U700BXEGL2
ففط osmaan جان شما خودت زحمتشو بکش نحوه آپدیتو توضیح بده من واقعا وقت نمیکنم ...
موفق باشین ....
تورو خدا هك كردن اين D900i رو يكي اينجا آموزش بده .
من K800 رو كه هك كرده بودم و خدائيش راضي بودم فروختم يه D900i گرفتم و الان يكمي ضدحال خوردم .
( يعني آبروم رفته )
خواهش مي كنم اين هك رو يكي توضيح بده .
سلام به همگی ....
به زودی آموزش آپدیت فریمور گوشیهای G600 / U700 / U600 / D900 / D900I / U300 / D500 / D600 / E900 همراه با آخرین فریمور ارائه شده از سامسونگ میزارم ....
D900 و D900i به کابل فلش نیاز دارن ... U600 و U700 با کابل USB خود گوشی آپدیت میشن ...
چند روز آینده .....
موفق باشین ....