-
سلام ،پس بگو چرا ينقدر آواتارت دقيقه (از قلم نوري استفاده كردي) آخه من هر چي سعي كردم نتونستم بدون خطا اونو بكشم البته ميدونستم از noise استفاده كردي .
-----------------
حالا يه سوال :
اون طرح هاي مجله برهان رو كاغذش رو چه طوري ساختي ؟
اگه دوست نداري تو تاپيكت ازت سوال بپرسم بگو (اما اگه جوابت مثبت حداقل اينو جواب بده)
-
نوید جان کارای قشنگی داری ... امیدوارم موفق باشی دوست خوب
با تاپ گالری هم خیلی خیلی موافقم ... فضای انجمن هنری میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
مجتبی جان یادم رفت بگم من از منوی Noise گزینه Madien (اگه درست نوشته باشم) رو زدم بعد مقدارش رو زیاد کردم
امتحان کن اگه نشد بازم بگو
ممنون
N A V I D
-
نوید جان طرحات واقعاً عالی هستن؛ موفق باشی.
-
سلام ، مي دونستم از اون افكت استفاده كردي همه كارات رو فهميدم الا چه طوري اين طرح ها به خطورت مياد.
در ضمن يك سوال پرسيدم شايد نديده باشي اما جواب بده ( پست شماره #111 )
-
سلام
شرمنده منظورت رو نفهمیدم (خطورت) یعنی چی ؟
-----------------------------------
مجتبی جان شرمنده ندیدم آخه تو اون خط رو که کشیدی من فکر کردم مال امضات
اما در مورد کاغذ که والا من هنوز راهی برای ساختن حالت کاغذ چروک خورده با کامپیوتر پیدا نکردم همین جا هم میگم اگه کسی فهمید به ما هم بگه !
اون کاغذ هم یه عکسه . شما میتونی یه کاغذ (ترجیها A4) رو برداری بعد قشنگ مچالش (!) کنی تا به شکل دلخواه در بیاد, حالا یا باید اسکنش کنی یا اینکه از روش یه عکس بگیری. بعد هم با کامپیوتر میتونی روی رنگش کار کنی
ممنون
N A V I D
-
آقا بازم مرسي.
راستي ساخت كاغذ پوستي رو هم نميدوني ؟ ( ميخوام طبيعي باشه)
شرمنده كه تاپيك رو شلوغ كردم.
طرحات واقعا عالــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــي
-
میتونی یکم واضح تر کاغذ پوستی رو توضیح بدی
ممنون
N A V I D
-
سلام منظورم كاغذ پوستي ديگه ، يعني كهنه ، اونايي كه قديميا توش نامه مينوشتن تو فيلما باستاني هستش ، حالا من يك نمونه بهت نشون ميدم
نقل قول:
کد:
http://picasaweb.google.com/mr.azadegan/PhotoArtGallery/photo#5126726894976124066
-
فعلا که چیز به درد بخوری یاد ندارم اما شاید تا همین چند روز یه چیزایی پیدا کردم
ممنون
N A V I D