خبر درگذشت پدر بزرگوارتان را امروز با نهایت تاثر دریافت نمودم.
بدینوسیله، مراتب تسلیت و همدردی خود را به جنابعالی و خانواده عزادارتان ابراز داشته و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال، رحمت مسئلت می دارم.
برادر کوچک شما
جواد شاهوند
Printable View
خبر درگذشت پدر بزرگوارتان را امروز با نهایت تاثر دریافت نمودم.
بدینوسیله، مراتب تسلیت و همدردی خود را به جنابعالی و خانواده عزادارتان ابراز داشته و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال، رحمت مسئلت می دارم.
برادر کوچک شما
جواد شاهوند
من هم تسلیت میگم ...
دوست گرامی ، بابک جان
با نهایت تأسف و تأثر در گذشت پدر گرامیتان را به شمـا و خانوادۀ محتـرم تسلیت عـرض نموده ، از خـداوند متـعال بـرای آن مـرحوم آمرزش و علودرجات و برای بـازماندگان صبـر و شکیبایی مسئلت می نماییم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم تسلیت میگم
بابک جان منم تسلیت عرض می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوند پدر و تمام رفتگان شما را بیامرزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به ایشون تسلیت میگم :45::worried:
روحش شاد
تسليت ميگم
غم اخرت باشه
برادر بزرگوارم
بنده هم به نوبت خود مصیبت درگذشت پدر بزرگوارتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم
روحشان شاد
فاتحه
بابک جان از صمیم قلب بهت تسلیت میگم غم از دست دادن پدربزرگوارتون رو و از خدای منان طلب صبر برای خانواده محترمتون دارم .
ما رو هم در غمت شریک بدون .
بابک جان
درگذشت پدر بزرگوارت رو به خودت و خانواده محترمت تسلیت می گم
امیدوارم غم اخرتون باشه