مرسي مشكل ما هم مركز مخابراتي بود كه الان حل شد!!نقل قول:
(خداروشكر :31:)
Printable View
مرسي مشكل ما هم مركز مخابراتي بود كه الان حل شد!!نقل قول:
(خداروشكر :31:)
برادرا به نظرتون با Vpn میشه بهبود داد سرعتو؟من الان کانکشنشو گرفتم ولی هنوز یوزر پسورد نگرفتم.
سلام دوستان
من امروز سایت آسیاتک رو می دیدم به یه نکته جالب رسیدم و اون این بود که چند نوع 128 داشت زنگ زدم پرسیدم فکر می کنید چی جوابمو دادند . به من می گه اون سرویس های خونگی بین 10 نفر تقسیم شده و ما بقی بین 5 نفر که واقعا افتضاء چو اصلا سرعت خوبی نمیرسه . نه دانلود خوبی و نه سرعت برای باز کردن صفحات وب . و من به این نتیجه رسیدم اگه اینترنت با سرعت کمتر از کارت اینترنت می خواهید می تونید از آسیاتک بگیرید .
یکی از دوستام از آسیا تک داره :2: اصلا راضی نیست و می خواد رانژه خطشو جمع کنه.
در اینجا می فهمیم که یه شرکت مثل آسیاتک اوایلش که پهنای باندش خالی و یوزر نداره یا به عبارت دیگه ناشناخته هستش کیفیت عالی می ده ولی اون اوایل با ارائه سرویس های یک ماه رایگان خودش حسابی جذب یوزر کرده و پهنای باندش پر شده و مسلما کیفیتش آشغاله :2::2::2:
ببینید سرویس هر شرکتی بستگی به تعداد یوزر اون شرکت در مرکز مخابراتی که ازش سرویس میگیرید داره پهنای باندی که اختصاص میدن در هر مرکز مشخص میکنه کیفیت سرویس شما در چه حدیه جاهایی که یوزر هی کمی داره از هر شرکی بگیرید کیفقیت مطلوبه ولی جاهای شلوغ مجبورید از شرکت هایی که گرون تر ولی یوزر کمتری دارند سرویس بگیرید تا کیفیت قابل قبولی داشته باشید
عزيزم شما كه خودن نداري الكي واسه خودت نبر و ندوز و نتيجه نگير!!! :13::13::13:نقل قول:
ما توي مركزي هستيم كه تعداد مشترك خيلي هم زياده ولي سرعت دان من از 16 (برنم به تخته!! :27:) پايين تر نمياد و حداكثرش روي 20 هست هميشه+ پشتيباني بسيار عالي كه تا حالا از هيچ شركتي نديدم.
حالا شما مشكل داري خوشت نمياد دليل نميشه بي دليل بتازي.
:18:
منم آسیاتک دارم و از کیفیتش بسیار بسیار راضی هستم مخصوصا الان که جدیدا پهنای باند رو در منطقه ما افزایش دادند و الان شبها دانلود من عالیه و از شرکت مفتخوری مثل پارس آفلاین که من داشتم و به قیمت خون پدرش adsl رو حساب میکرد الان آسیاتک کیفیت بهتری داره
من هم آسیاتک دارم و ازش هم راضی هستم به نظر من نسبت به پولی که میدی امکاناتش خوبه.این که 1ماه رایگان بهت میده کار خیلی خوبی هست.
نيازمند كمك فوري شما هستم
من مودم corecess از آسيا تك گرفتم (32000) مي خواستم بدونم توي لينوكس چه جوري بايد نصب بشه لطفا برام پيغام بزنيد منتظرم
منم الان 1 سالی میشه اسیاتک دارم و نسبتا راضی هستم .چون خط نهری شلوغه بعضی موقعها قط میشه
انهایی که ناراضی هستند داتک رو یکبار امتحان کنند تا قدر عافیت رو بدونند