به نظر من هميارنت خيلي خوبه البته من خودم ندارم يكي از دوستام داره ولي اكانت نامحدود داره وقيمت شم خيلي مناسبه.
Printable View
به نظر من هميارنت خيلي خوبه البته من خودم ندارم يكي از دوستام داره ولي اكانت نامحدود داره وقيمت شم خيلي مناسبه.
اینی که میگی خوبه ولی سرعتش هم مهمه!! من از خود مسئولش که پرسیدم گفت با 256kb میتونی بین 15 تا 30 دانلود کنی!! من الان با 128kb صبا دارم 30 تا 48 دانلود میکنم
صبا نت چون الان مشترك كمي دارد اين سرعت را ارائه مي دهد
هر سرويسي با افزايش كاربر با كاهش سرعت مواجه مي شود
وقتی کاربر زیاد میشه باید پهنای باند هم اضافه کنند که متاسفانه اینجور نیست
خوب متاسفانه خيلي چيزهاي ديگر زا هم زعايت نمي كنند
سلام خدمت دوستان عزیز
اقا من از امین نت 128 با 4 گیگ گرفتم ولی سرعت دانلودم افتضاست :2:زنگ زدم شرکت گفت تو run بزن cmd بعد تو صفحه داسی بزن ping*.*.*.* من زدم بعد گفت اعدادو بخون خوندم گفت عادیه
شما نمیدونید مشکل چیه کامپوترم ظاهرا ویروس نداره ویروس یابم روش نصب نیست فاصه ام هم تا مخابرات زیر 1 کلیومتر هستش
با سپاس
سلام.سرعت دانلودت مگه چقدره که میگی افتضاست؟آخه امین نت تو بعضی از مراکز کلا سرعت دانلودش پایینهنقل قول:
راستی برای بعضی از مشترکین جدید بعضی وقتها سرعت بالا یا پایین میبندن البته اشتباهی،برای یکی از دوستام اشتباهی 256 بسته بودن!هر چند برای یکی دیگشون 64/32!
در هر صورت تو home page مودمت نگاه کن ببین سرعتت رو چند بستن ممکنه مشکل از خودشون باشه!
سلام به همگی
شنیدم راههای برای جلوگیری از کم شدن حجم وجود داره کسی چیزی نشنیده؟
نقل قول:
برام کم نبندند زیاد در کار نیست من از این شانسا ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم اینارو با یه چیزای دیگه نوشته
dsl:up
Downstream / Upstream (Kbps) :96/32
Internet: Not Connected
Connection Type: PPPoE
یعنی سرعت 96 دریافت 32 سند بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زنگ بزن با قسمت مونیتورینگ صحبت کن آقای محمدی یا خانم پرتو