عزیز دلم می خوای اصلا سیو آخر بازی رو بذارم ؟نقل قول:
فکر نمی کنی که اگه خودت بازی کنی بهتر باشه ؟
اگه اینا رو هم بهت بگیم که بازی میشه فقط دمو .
Printable View
عزیز دلم می خوای اصلا سیو آخر بازی رو بذارم ؟نقل قول:
فکر نمی کنی که اگه خودت بازی کنی بهتر باشه ؟
اگه اینا رو هم بهت بگیم که بازی میشه فقط دمو .
من فقط راهنمایی خواستم راهنمایی نمی کنی تیکه ننداز:37:نقل قول:
ببين همه اين سوالا تو اين تاپيك جواب داده شده يه نيگا به صفحه هاي ديگه هم بنداز!:21:نقل قول:
نه قصد من توهین نبود.نقل قول:
می گم این بازی کلا هیچی نداره .
اگه قرار باشه این چند مورد رو هم بقیه بگن , دیگه کسل کننده میشه .
حالا میل خودته .
دستت درد نکنه مشکلم حل شد.نقل قول:
یه چهارتا عکس از این بازی بزارید تا ما هم ببینیم چطوری
با سلام اين اولين پست من تو سايت پي سي ورلد هست اميدوارم بتونم كاربر فعالي باشم
چند تا مطلب هست كه بايد عرض كنم تا حالا يك بازي هري پاتر بود كه دسته بازي ساپورت نميكرد اونم هري پاتر و زنداني آزكابان بود يعني چهارمين بازي رسمي هري پاتر (علت اينكه شده چهار وجود داشتن بازي جام جهاني كوئيديچ هست كه بعد از بازي هري پاتر و تالار اسرار اومد) اين بازي هم دسته رو ساپورت نميكنه و بايد با كيبورد وماوس بازي كنيم (البته خودمم مطمئن نيستم كه دسته ساپورت ميكنه يا نه اگه كسي ميتونه با گيم پد بازي كنه اطلاع بده ممنون ميشم) يه مطلب ديگه اينكه كلا چه كتب چه فيلم و چه بازي اسمش محفل (انجمن) ققنوس هست يا هرچي كه معني محفل انجمن يا گروه و تشكيلاتي كه براي انجام دادن كار خاصي گرد هم ميان. نزديكترين معني كلمه Order محفل و انجمن هست و يكي از معاني Order كه تو كتاب درسي هم بود فرمان و دستور هست . Order of the Phoenix همون تشكيلات و محفلي هست كه توسط دامبلدور گرداوري شده و اين انجمن اعضايي داره كه دامبلدور رييس انجمن هست. هر كسي كه قبول نداره كه محفل درست هست ميتونه كتاب رو بخونه تا از جريان با خبر بشه. از راهنمايي هايي كه در مورد بازي كردن دوستان من يكي كه استفاده كردم و لذت بردم دم همتون گرم
نه من ازشما معذرت می خوام واقعا بازی هیچی ندارهنقل قول:
فقط یه سوال این ساعتی که دین توماس میگه رو چه جوری خراب کنم
چرخدنده های طرف دین رو با وینگاردیوم ور دار بزا سمت راست که خالیه بعدش برو طبقه بالا 3 تا چرخ دنده بفرست پایین برای دین بعدش برو پایین این سه تا چرخ دنده رو همون جا بزار که چرخ دنده ها رو دفعه پیش در آوردی
در مورد درخواست لونا بايد چيكار كنم راهنمايي كنيد من اصلا نتونستم كار لونا رو انجام بدم. چيزي در مورد تسترالهاست اما چه كاري چه طوري؟ اگه ميشه راهنمايي كنيد
لوناااااااااااااااااااااا ااااااا اين چيه كه ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟