سلام اقا داریوش عزیز
حال شما خوبه
اقا یه سوال دارم از خدمتت
من چه طور برای سایت خودم
قسمت ( نظر بدهید ) درست کنم
ممنون
persianprogramming.webng.com
سلام اقا داریوش عزیز
حال شما خوبه
اقا یه سوال دارم از خدمتت
من چه طور برای سایت خودم
قسمت ( نظر بدهید ) درست کنم
ممنون
persianprogramming.webng.com
نه، انشالله پاکش نمیکنه:46:نقل قول:
به درخواست جناب داريوش خان عزيز مطالبي كه توي تاپيك خودم گذاشته بودم اينجا هم قرار ميدم.البته اگه aqoa پاكش نكنه !!!
ممنون دوسته عزیز:10:
:20:سلام رضا جان و ممنوننقل قول:
متاسفانه طراحیه استاتیک در این مورد کاری ازش بر نمیاد و شما باید از داینامیک به عنوانه یار کمکی استفاده کنید
در این مورد خوده webng کمکی نمیتونه بکنه و باید از سایت هایه فعال در این ضمینه مثله وب گذر یا همون bravenet که در چند پسته پیش معرفی کردم بهره بگیرید:46:
من خودم هم تا به حال در این مورد تجربه ای نداشتنم ولی نمونه کارها و وصفش رو از دوستان زیاد شنیدم
فقط کافیه تویه یکی از این سایت ها عضو شید و تنظیماته خودتون رو انجام بدید
بعد کدی که بهتون میده رو تو جایی که میخواید کپی/ پیست کنید و والسلام:12:
موفق باشی:10:
سلامنقل قول:
من تو اون سایت دومی که گفتی عضو هستم برای قسمت نظر باید تو کجا برم رو چی کلیک کنم
سلام دوست عزیز
لطفآ به اون سئوالات Pm پاسخ بده
خیلی ممنون
متاسفانه خودم کار نکردم با اوننقل قول:
احتمالا دوستانی که کار کردن میتونن دقیق کمکتون کنن:46:
WoW:18:نقل قول:
هادی جان خوشحال میشم کمکی بکنم در هر ضمینه ای ولی ماشالله اینقد مسلسلی میپرسید که من مقادیری هنگ کردم
از طرفی باید وقت بکنم دونه دونه کامل توضیح بدم براتون که یه وقت این هنگ کردن به شما سرایت نکنه:27:
در اولین فرصت توضیح میدم
خواهشا سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید که دوستان بتونن نظر بدن
ممنون:12:
خوب به پیشنهاده دوستمون یه توضیحه کوچیکی در مورده هاست، دامین و ... میدم:46:
هاست:
هاست فضایی هست که شما رو یه وب میگیرید و از این ضمینه شباهت هایی به درایو ها تون رویه کامپیوتره شخصی تون داره
در هاست هم اکثره کارهای رو که تویه درایوهاتون میتونید انجام بدید از قبیله دست کردنه فولدر/فایل، copy , move و ... رو انجام بدید فقط یه مقدار بستگی به برنامه یه نصب رویه هاست و قابلیت هایه اون ممکنه قیافتا فرق کنه
دامین:
دامین مثله یه shortcut عمل میکنه و هویته شما رو تویه جهانه اینترنت مشخص میکنه
این دامین از خودش به تنهایی مطلب یا فضا یا ... نداره و باید به هاست وصل بشه تا مطالبه اون رو به نمایش در بیاره
آپلود:
به عملی که طیه اون فایلی رو از رویه کامپیوتر به رویه سرور (بر رویه اینترنت) منتقل میکنه اطلاق میشه
دانلود:
حتما اینو تا به حال تجربه کردید، برعکسه آپلود شما از سرور یه نسخه یه کپی رویه هارده کامپیوترتون از فایله مورده نظر میگیرید
دستت درد نکنه من فقط دامین رو میخواستم ولی شما دیگه نور الا نور کردی تا کسی اگه باد نیست اینجا رو که ببینه استفاده کنه
دستت درد چند تا سوال دیگه رو هم تو Pm قبلآ بهت گفتم لطفا اونهارو هم توضیح بده
ممنون
سلام بازم من
امیدوارم که حالت خوب باشه اما دارم اذیتت میکنما
رفتم توی اون تاپیک مثل اینکه گفتی بیا تو این تاپیک تا توضیح بدم
اون فروم که شما معرفی کردی خارجی بود و من یه فروم فارسی میخوام اگه میتونی هم PHP و هم vBulletin نام ببر بازم ممنونچ
و اگه میتونی آدرس چند تا سایت برای دانلود Template که منو هاش تو دوشرف باشه بزار
فکر کنم تا صبح باید بشینی تا اینارو آماده کنی
کد:http://www.webng.com/
لطفآ طریقه ثبت نام رو توضیح بده
خیلی ممنون
این سایت بهتر از همه است در ضمن میشه wordpress هم روش نصب کرد:
کد:www.ypu.com