اگه نظر من رو بخواین تو عمرم مزخرفترین سیستم عامل رو ندیدم که مایکروسافت تولیدش کرد دیگه حالم از ویندوز ویستا و مایکروسافت داره به هم میخوره باید یکی به مایکروسافت بگه که بند و بساتش رو جمع کنه
Printable View
اگه نظر من رو بخواین تو عمرم مزخرفترین سیستم عامل رو ندیدم که مایکروسافت تولیدش کرد دیگه حالم از ویندوز ویستا و مایکروسافت داره به هم میخوره باید یکی به مایکروسافت بگه که بند و بساتش رو جمع کنه
من برای نظرات شما دوستان احترام قائلم...
من برای سیستم خودم ویندوز XP را برای کارهای اینترنتی و کار کردن با برنامههای مختلف گذاشتم...
ویندوز Vista مخصوص بازی کردن هست... نمیدانم چرا شما میگویید که Vista به درد بازی نمیخورد، برعکس Vista خوره بازی است...
چون گرافیکی بهتر از XP دارد... (من خودم بارها امتحان کردم هم توی Vista بازی نصب کردم هم XP ولی تو Vista روانتر اجرا کرد)
چه دلیلی وجود داره که بازیهای توی ویستا بهتر اجرا میشن ؟ سیستم سخت افزاری که همون پس دلیلش چی می تونه باشه ؟
به نظرم زیاد تاثیر نداره و بدی ویستا به نظرم اینه که فضای زیادی رو اشغال می کنه چه از نظر حافظه هارد و چه از نظر ram
به نظر من ویستا دیگه تموم شد من این رو به عنوان کسی که الان ویندوز 7 کرک شده داره و قبله این ویستای اورجینال داشت می گم
الان که من ویندوز7 نصب کردم اینقدر روان بازی رو اجرا میکنه که نگو من که تو ویستا بازی نصب میکردم بازی ها خیلی روان نبودند ولی این ویندوز 7 به نظر من یک شاهکارهنقل قول:
اگه خوب بود به این سرعت win7 رو میزد.
میشه گفت win7 پیشرفته Vista هست و bugها بر طرف شدن.
من win7 build 6801 رو نصب کردم از Vista خیلی سریع تر بود. و امکانات نسل جدید multi media رو دارا هست.
ولی متا سفانه با Draverهای PC من مشکل داشت با این که من جدیدترین ها رو مخصوص win7 دانلود کردم.
میشه گفت THE VISTA IS DEAD.
این چه حرفیه؟!!من که رو سیستمم ویندوز ویستا سرویس پک 2 نصبه کاملا راضیم.نقل قول:
من ویندوز 7 هم نصب کردم ولی به نظرم سرویس پک 2 ویستا از نسخه ی RTM سون خیلی خیلی بهتره
چرا بهتره؟
بیاین با مدرک حرف بزنیم؟
من میخواستم تجربش کنم ببینم ظاهر و امکاناتش چجوریه
به خاطر اینکه از نظر گرافیکی فوق العاده است
ویستا بهترین ویندوز از نظر گرفیک هست