سلام
من زمانی PS2 بازی می کردم فقط نسخه 1 این بازی رو بازی کردم ... راستی قضیه چیه میگن این بازی DVD9 هست ... حقیقت داره ...؟
Printable View
سلام
من زمانی PS2 بازی می کردم فقط نسخه 1 این بازی رو بازی کردم ... راستی قضیه چیه میگن این بازی DVD9 هست ... حقیقت داره ...؟
نه بابا 9 دی وی دی چیه ؟ یه دی وی دی بیشتر نیست . شاید منظورت نسخه ps3 باشه .نقل قول:
9 دی وی دی که نه ! دی وی دی 9 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی نزدیک 9 گیگ جا می گیره .
که بله درسته ، برای همینم بعضی ها میان می گن روی پل یارو در نمیاد ! چون روی dvd 4.7 کپی شده .
که بازی نصفه هست .
البتّه اگه بازی زیر نویس باشه فکر نکنم مشکلی باشه روی 4.7 باشه ، خودمم نمی دونم چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مؤفّق باشید
اخ، چه سوتی دادم که اول 9 رو خوندم بعد dvd رو :43:نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید اینجارو چیکارش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بزرگتر
نقل قول:
کد:http://dc104.2shared.com/download/6816966/c88c720/230720092404.jpg?tsid=20090723-143403-fcd8273c
پیدا کردم
همچینم سخت نبودا
دوستان اگه جنبه تبلیغی پیدا نمی کنه یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که ورژن جدید این بازی را (که وسطای بازی گیر نکنه) داشته باشه.
ممنونم
سلام
بچه من اون اول اولاش گیر کردم
همونجا که یه ازدها سه سر داره که باید اون سر های پایینیاش رو یزنی و از جعبه ها بالا بری و لنگر رو بندازی روشون !
اون اژدها اصلی هم که بالای دکل هست رو تا نصفخ می کشم ..یعنی بی حالش می کنم و تند تند دایره رو می زنم و ذکل رو هم شکوندم ولی الان که بی حالش می کنم چشماش برق می زنه و میگه دایره رو بزن که وقتی میزنم یه زنجیر به طرف چشماش پرت میشه ولی به چشماش نمیرسه ! کلا باید این لامصب رو چه جوری کشت !
مرسی
اون دكل رو كه شكستي نوكش تيز ميشه
ميزني ميزنيش تا بي حال بشه
بعدش دايره مياد ميزني و بعد تند تند بايد دايره بزني
كله شو مي گيره و فرو مي كنه تو همون دكله و ميميره بعدش ميري توي دهنش و كليدو مي گيري
نقل قول:
منون از پاسخ سریع اتون ولی من اونجا که میگه دایره رو بزن ، من هرچی میرنم سر اژدها رو نمی گیره و بعد از جند ثانیه دوباره بهوش می اید!
مبشه بیشنر راهنمایی کنید
نکنه : چرا وقتی میکه دایره بزن ..نوع نمایش اش دکمه دایره با قبلنا فرق میکنه ؟
هم ایکونش گنده تر شده هم میچرخع هم یه هاله نور داره !