سلام
دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
Printable View
سلام
دوستان وضعیت سرعت چطور هست؟ من سرویس 1تا 11 صبح نامحدود گرفتم سرعت خیلی افتضاحه اگر دوستان از وضیعت نت اطلااع رسانی کنم ممتون م یشوم
خیلی خوبه .سرعتم 8 مگابیت هستنقل قول:
من 2 تا 7 گرفتم سرعتم 16 هست
دوستان بدون داشتن سند سیم کارت مگه میشه سیم رو سوزوند؟ما سال 85 یه سیم کارت خریدیم از یه نفر.تغییر مالکیت هم ندادیم.بعد من 4شنبه هم شماره طرف رو از همراه من گیر اوردم و بهش گفتم یه روز بیا تا تغییر مالکیت بدیم
الان دیدم رفته سیم کارت رو سوزونده در صورتی که سند پیش ماست
سوال دوم:راستش سند رو گم کردیم.هر جا گشتم پیداش نکردم.بدون داشتن سند میتونن یه سیم به ما بدن؟
الان هم به همون سیم زنگ میزنیم،اصلا قطع میشه.هیچ پیامی نمیده.حتی پیام خاموش بودن گوشی.ولی الان تو همراه من دیدم،که 20 گیگ دادن بهش که مربوط میشه به هدیه سیم کارت جدید.
الان من موندم این رفته سیم رو سوزونده و برای خودش برده یا اینکه رفته گفنه سیم رو بسوزونید و سیم جدیدی هم دریافت نکرده.کدوم یکی؟
احتمالا سیمکارتت، قدیمی ۳جی بوده
اونم رفته رایگان، ۴جی کرده، چون هنوز سیمکارت رو روشن نکرده تماس شما فوری قطع میشه...
و اینکه راستش من نمیدونم سند چیه دقیقا اما مالک خط با کارت ملی، کارش انجام میشه... (با سند کاری انجام نمیدن)
فکر کنم کاری ازدست شما بر نمیاد، خط و اسم اون شخص هست و مالک قانونی حساب میشه
شاید با شکایت بتونید کاری انجام بدید که اونم به هزینه هاش میارزه؟
سندی که شما داری کاغذه بی خاصیتیه و اصلا همراه اول خودشم قبولش ندارهنقل قول:
اونو اتیشم خودش زد برات مهم نی اصل مالکیت و اسم کدملی خود مالک سیمکارته
اگه مالیکت رو تغیر ندادی دیگ کاری از دستت بر نمیاد باید
سعی کن ی جوری ادرسشو گیر بیاریو مالکیت رو ازش بگیری ب خیر و راحتی خوشی تموم شه بره اگ سیریش بود سعی کن ی جور چرپ زبونی یا پولی چیزی خرش کنی
درصورتی که نتونسی بگیری باید بری شکایت کنی بری همراه اولی بیای بری بری برگردی بیای و ..... اینقد داستان در بیاری تا بتونی ثابت کنی خط برای خودت بوده یه تایمی (13 سال)و شما سال 85 پول رو پرداخت کردی (با اثبات سند و رسیدی چیزی)
شکایتم کنی چون خودت مقصر بودیکلاهتو سفت نگرفتی دادگاه و اینا هم چون مالک قانونی رو میشناسه اصلا زیاد چپشم نمیگیره پروندتونو باید خودت زرنگی به خرج بدی یجوری بتونی ثابتش کنی ک خط برای خودته و داره اخاذی میکنه ازت و ...
میتونستی قبلش به مرکز تماس همراه اول زنگ بزنی و بری یه دفتر نماینده همراه اول که گرید A هس مشکلت بگی و یه فرم تعهد بهت میداد و خط به نامت میشد فقط یه مشکلی که داره البته شاید الانه نباشه اینکه اگه صاحب قبلی بره درخواست بده دوباره خط بهش برمیگرده( ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره) (برای تلفن ثابت هم اگه بنامت نباشه سند خونه رو ببری بنام میزنن بدون تایید صاحب قبلی ولی اونم همون مشکل همراه اول رو داره)نقل قول:
الان هم بهتره یه تماس با 9990 بگیری مشکلت رو بگی و اصرار کنی خط رو لازم داری اگه قبول کردن بری نماینده گرید A و خط رو بنام بزنی _ برای این میگم قبلش زنگ بزنی چون بعضی از نماینده ها اصن توجیه نیستن و فورا میگن نمیشه
سیم بنام شما باشه نمیتونه تبدیل به 4gکنهنقل قول:
البته الان نزدیک 3سالی میشه که هر کس سیمکارت دستش باشه و فعال باشه و بنلمخودش نباشه با ی تعهد 3ماهه میتونه تغیر مالکیت بده به خودش
و شما هم اگر تو همراه من میبینی سیم هنوز بنامت هست برید سیمو بسوزونید تا دردسر نشده براتون
:blink::question::question::blink:
دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سیم کارت به اسم ما نیست.من نماینده هم رفتم گفت چون خط دائمی هست نمیشه تغییر مالکیت داد ولی اعتباری مشکلی نداره.ولی مشکل اینجاست سیم کارت دائمی هستنقل قول:
این تعهد 3 ماهه رو کسی چیزی به ما نگفت حتی خود دفتر همراه اول.
البته الان میخوایم بریم دفتر همراه اول ببینیم چیکار میشه کرد