برادر به شوخی گفتم :31: من محدود بودم نامحدود شدم قانون رو اجرا نمیکنن محدود میشیم و فششون میدیم/نقل قول:
Printable View
برادر به شوخی گفتم :31: من محدود بودم نامحدود شدم قانون رو اجرا نمیکنن محدود میشیم و فششون میدیم/نقل قول:
نقل قول:
سر وقت خاموش میکنه ولی شما نباید بزاری مثلا راس ساعتی که زمان دانلود رایگان تموم میشه سیستم رو خاموش کنه بهتره 6:55 بزاری چون حدود 30 ثانیه طول میکشه تا سیستم خاموش بشه و یکی دیگه هم تنظیم نبودن ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین هست که ممکنه باعث بروز اشتباه بشه
من الان لبنک مدیافایر میزارم واسه دانلود شبانه (download later) . ولی مودم رو که خاموش روشن می کنم که بزارم دانلود شه آی پی عوض میشه و هیچ کدوم رو ادامه نمیده :41: فایلا همه زیر 50 مگابایته اگر هم بخوام موقع دانلود بشینم دونه دونه بقیه رو بزنم دانلود شه خیلی طول می کشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیکار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
اکانت هیپ فایل مگه چیکار می کنه ؟نقل قول:
لینک دانلود برنامه:
حجم فایل 900 کیلوبایت به همراه سریال برنامهکد:http://www.mediafire.com/?yey3ro4renoni9l
دوستان این هم آموزش برنامه PC Auto Shutdown v4.7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق عکس بالا روی گزینه Timer کلیک میکنیم و روی گزینه add کلیک گرده و وارد صفحه جدید میشم مانند عکس پایین
زمان رو مثل عکس تنظیم کرده و ok میکنیم.
از امکانات دیگه نرم افزار میشه به تنظیمات پاک کردن سطل آشغال History کوکی ها و غیره در زمان خاموش شدن سیستم اشاره کرد که میشه ازشون استفاده کرد بسته به دلخواه شما...
موفق باشید.
هیچینقل قول:
اکانت هیپ فایل مگه چیکار می کنه ؟
یه leecher هست
دانلودهامو ابتدا انتقال میدم به فضای خودم
بعد براحتی و بدون مشکل دانلود میکنم
خدا بگم چیکارت کنه رفیق!:19: این کاری که شما گفتی منم گفتم یه تست بزنم از 12.20 گذاشتم تا 1.10 رفتم دیدم 250 مگ کم کرده!!نقل قول:
برای از ما بهترون فقط جواب میده :27:نقل قول:
سرعتم بهتر شده:
حالم بهم میخوره از این پارس آفلاین
یادمه بخاطر نویز زیاد منو رو دان.س 512 محدود کرده بودن
الان زنگ زدم گفتم رفعش کردم لطفا دوباره به حالت اول برش گردونید
از وقتی که سرویس گرفته بودم (تقریبا 7 ماه ) سرعتم از 40 اینا بالا نرفته بود
الان رفته رو 190 :31:
الان کف داره از همه جام میپاشه بیرون LOL
اینو باید قاب کنم به دیوار