من که مجبورم بخاطر شبانه برم ماناماد هر چند پشتیبانیش ضعیفه ولی بالاخره شبانه داره
Printable View
من که مجبورم بخاطر شبانه برم ماناماد هر چند پشتیبانیش ضعیفه ولی بالاخره شبانه داره
سروش به نظرت اشکال داره که وقتی کسی از اکانت نامحدودش استفاده نمیکنه موقعی که مودمش خاموشه استفاده کنیم؟:n13:نقل قول:
محمد 100% میدونه ولی حیف که نمیتونه پست بزاره:n09:
نامحدود اگه باشه فکر نکنم موردی داشته باشه!نقل قول:
فقط باید خودش اون لحظه در حال استفاده نباشه!
یادمه چند سال پیش پارس آنلاین اکانت یه شرکت رو تو اهواز گرفته بودیم 1 مگ بود شبانه باهاش می زدیم!
بعد هرکی وصل میشد اون یکی قطع می شد یکی از بچه ها زرنگ بازی در میاورد اول شب پسورد رو عوض می کرد صبح می ذاشت سر جاش!
یه مدت زیادی صفا کردیم باهاش تا پسوردش رو عوض کردن موندیم توی کف!
جالب اینجا بود برای بعضی اکانت ها که ترافیکشون تموم شده بود ترافیک می خریدیم استفاده می کردیم!!
این خبر هم مال 2 روز پیشه بخونید یه وقت خدای نکرده جای این اسامی "ف." قرار نگیره :دی
گفتارنیوز: سرهنگ احمد رضا رستمی رییس پلیس فتا استان مازندران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس گفت: در پی مراجعه فردی به نام « ر- ن » به پلیس فتای استان مازندران مبنی بر اینکه در هنگام استفاده از اینترنت شرکت مخابرات متوجه کسر قابل توجهی از ترافیک اینترنت خود شده بود، موضوع در دستور کار کارآگاهان و کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
رییس پلیس فتا استان مازندران افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی و پس از یکسری اقدامات علمی و پلیسی موفق به شناسایی متهم به نام «س.ر» شدند.
سرهنگ رستمی خاطر نشان کرد: پس از شناسایی متهم مأموران طی یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیرکردند.
رییس پلیس فتا استان مازندران درادامه خاطر نشان کرد: متهم در تحقیقات بعمل آمده ضمن اقرار به کلاهبرداری اظهار داشت:متهم user و pass اشتراک اینترنت تعداد زیادی از افراد در این شهرستان را در اختیار خود گرفته و از آنها سوء استفاده می کرد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان در پایان هشدار داد:
1- پس از پایان کار با اینترنت ، مودم خاموش گردد.
2- در مراحل زمانی مختلف ترافیک اشتراک اینترنت بررسی و چنانچه مورد استفاده قرار گرفته است از طریق شرکت خدمات دهنده پیگیری شود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
زنگ زدم پشتیبانی اوآسیس حالم بهم خورد خیلی بی ادبانه گفت شبانه نداریم پس اینا که دارن ازشون نت میگیرن شبانه هم دارن چین؟!!:n21:اونوقت سه ساعت با تلفن تماس میگیرم گوشیو بلند نمیکنن چون میدونن از ضحی نت دارم با موبایل تماس گرفتم تا بلند کردن:n21:
تازه ایمن سیستم(نمایندگی مخابرات) هم شبانه داره تو خود سایتش هم زده
آآآآآآ من از این نوع ادبیات خیلی خوشم ویاد .:n09:نقل قول:
پاک شودددددددد
سلام بچه ها من یه سوال دارم
داییم هم از مخابرات نت داره ولی زیاد استفاده نداره 3روز پیش 3گیگ رو مصرف نکرد مخابرات خوردش رفت میخوام بدونم چطوری میشه من از اکانتش استفاده کنم یوزر و پس هم دارم ؟
1 مگ استاندارد فاقد شبانه رایگان- اواسیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي ماناماد شبانه داره آشناهامون هم كه دارن شبانه واسشون فعاله الان اين سرويسي كه داري همون adslه و استاندارد نيست من مطمئنمنقل قول:
فرشاد چجوری میشه از یه اپراتور دیگه رفت ماناماد؟ :n13: