سلامنقل قول:
نه - نه اخرین سرعتی که شبانه رایگان داره 1 مگ هست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
سلامنقل قول:
نه - نه اخرین سرعتی که شبانه رایگان داره 1 مگ هست
عزیز شما اگه استریم خط رو هم پایین نیارند از توی اکانتیگ سرویس 128 روی 1.5 مگابیت محدوده و نهایت سرعت دانلودت 180 190 هست- طبیعتا 1 مگنقل قول:
سرعت سرویس 8 مگ از سرور داخل همواره بالای 800 هست خارجی هم بسته به شرایط و تایم تست از 128 تا 1 مگابیت در نوسانه ولی 8 کانکشن بیشتر اوقات 400 500نقل قول:
های وب به طور کلی و در همه نقاط کشور مشکل تایم اوت داره توصیه نمیکنم از های وب بخرید - اگر سرعت شبانه براتون مهم فقط اسیاتک شبانه خوبی داره که تعرفه سرویس شهابش گرونه - اگر سرعت و کیفیت روزانه مهمه شاتل و پارس انلاین
نقل قول:
دمت گرم داداش:n16:
من راستش یه اینترنت میخوام که ماهی100 گیگ دانلود کنم
طبیعتا هم سرعتش مهمه هم قیمتش،این طرح فشفشه های وب خیلی قیمت مناسبی داره،ولی اگه سرعت دانلود پایین باشه به کارم نمیاد
یعنی شما میگی بهترین isp برای من که هم سرعت دانلود بالا باشه و هم قیمتش مناسب باشه(با در نظر گرفتن طرحای تشویقیش مث شبانه رایگان یا همین فشفشه و امثالهم) شاتل و پارس آنلاینه؟!
خواهش میکنم [emoji173]نقل قول:
من بدون در نظر گرفتن مصرف شما و صرفا از روی کیفیت گفتم با توجه به مصرف شما اصلا شاتل و پارس براتون مناسب نیستند این که شما هم سرعت خوب بخواید هم کیفیت عالی و هم قیمت خوب عملا در ایران وجود ندارد
چندتا نکته در مورد سرویس دهنده ها
1. های وب در هر ماه فقط یکبار میتونی فشفشه ماهانه 40 گیگ رو بخری / کیفیت های وب خوب نیست ولی اگه صرفا برای دانلود میخواید سرویس 1 مگ شبی 2.5 گیگ میتونید دانلود کنید / سرویس 8 مگ سرعتش تا 1 مگ بازه ولی سرور خارج و پینگ خارج دقیقا مثل اسیاتک در نوسانه + های وب در تمام کشور مشکل تایم اوت دارد
2.شاتل و پارس نسبت به بقیه کیفیت خیلی بهتری دارند ولی برای کسانی مناسب هستند که ماهی زیر 10 گیگ مصرف دارند
3.اسیاتک تنها سرویس دهنده ای هست که شبانه خوب داره ولی پینگ و تک کانکشن خارجیش مناسب نیست و دائما در حال نوسان و تغییره مثلا پینگ گوگل از 150 تا 400 تغییر میکنه ولی شبانش خیلی خوبه و برای سرویس شهاب با توجه به مرکز مخابراتی و گیت وی از شبی حداقل 4.5 گیگ تا 20 گیگ (از سرور های اسیاتکی ) میتونید دانلود کنید قیمت سرویس شهاب 10 گیگ 50 هزار تومن هست
4. شرکت های محلی اصفهان که باید خودتون از کسانی که دارند بپرسید
البته اونو که میدونم تو ایران وجود ندارهنقل قول:
منظورم تو همین isp های موجود تو ایران بود که کدومش بهتره برای من :)
فشفشه طرحای دیگشم فقط یکبار در ماه میشه استفاده کرد؟!مثلا 15 گیگ 5 روزه
به عنوان جمع بندی شما کدومو به من پیشنهاد میدی؟!!
شما مبنارو بر این بزار من بخوام 100گیگ در ماه رو در حالت عادی دانلود کنم،حالا اگه طرحای تشویقی مث شبانه رایگان و فشفشه و این چیزا هم باشه که صرفه اقتصادیشو بیشتر کنم اونم مدنظر قرار بده
شرمنده انقد سوال پیچت میکنم،میخوام خیالم راحت باشه
های وب اصلا برای دانلود شبانه به درد نمی خوره، اگه شبانه میخوای برو سراغ شرکت دیگه.نقل قول:
هرکسی که حالا داره های وب رو تحمل میکنه برای فشفشه اس...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
در واقع تا زمانی که تایم فشفشه قبلی تموم نشده باشه نمیتونی فشفشه جدید بخرینقل قول:
اسیاتک سرویس شهاب 10 گیگ (انتخاب بین بد و بدتر)
خواهش میکنم این حرف ها چیه
سلامنقل قول:
بنده 4 ستاره ام ، حجم هم نوشته بود 1 گیگابایت کلیک که کردم زد منقضی شده
داداش شرمنده خیلی سوال پرسیدم این دیگه آخریشه :))نقل قول:
میگم این طرح نیتروی های وب که سرعتو بالا میبره چطوره؟!!
مثلا من 8مگ بگیرم با یه نیتروی 2هزارتومنی 1 روز سرعتمو میبرن رو 12 مگ
من اگه بخوام از آسیاتک 100گیگ حجم بگیرم که ارزون در بیاد،هرگیگ 1920 تومن در میاد برام،ولی با فشفه های وب تا 600تومنم پایین میاد هرگیگ که خیلی فرقشه
اگه با نیترو بشه سرعت های وبو به آسیاتک نزدیک کرد،بازم برام خیلی به صرفه تره
میشه؟!
عزیز نیترو هم تضمینی سرعت خارجی رو روی 12 مگابیت فیکس نمی کنهنقل قول:
یه پیشنهاد دارم :
اگر مرکز مخابراتیتون سریع( در حد یکی دوروز ) رانژه و تخلیه میکنه یکماه سرویس 8 مگ های وب امتحانی بخر