واسه منم کار کرد :n19:الان دو دسته که دی سی نشده با پینگ 150 :n12: اما نه با کریو! کریو پینگم رو 4 رقمی میکردنقل قول:
من از یه چیز دیگه استفاده کردم :n23: :n06:
Printable View
واسه منم کار کرد :n19:الان دو دسته که دی سی نشده با پینگ 150 :n12: اما نه با کریو! کریو پینگم رو 4 رقمی میکردنقل قول:
من از یه چیز دیگه استفاده کردم :n23: :n06:
همینجوری خرکی که نیست هر کی رو دوست دارن وردارن بیارن تو تیم! :n02: تعویض تیم کلی قانون داره مهم ترینش هم اینه که 3 هفته باید مونده باشه تا مسابقات که اون فرد تعویضی بتونه بازی کنه. اگه Bjergsen میومد مطمئن باش که همه تیم ها اعتراض میکردن! منتخب آمریکا که نمی خواستن بسازن. :n04: این تعویض هم فقط به خاطر این قبول کردن (اولین بار در تاریخ مسابقات) که فکر کردن هیجان مسابقات از بین نره با نبودن Hai، برای برگشتن LiNk به CLG هم 3 هفته تا مسابقات تابستون مونده بنابراین میتونه قانونی دوباره واسه CLG بازی کنه.نقل قول:
فکر کن فردا رئال مادرید هم بگه حالا که Xabi Alonso رو تو فینال نداریم Xavi و Iniesta رو بدید بهمون که هیجان فینال کم نشه!
دقیقا هیچ کسی اعتراض نمی کرد در واقع حق اعتراض نداشتنقل قول:
این قانون های نا نوشته رو از کجا در میارید، Hai مشکل ریوی پیدا کرد Link اومد Allstar ، به همین مناسبت توی سایت CLG هم یک پست طویل نوشتن که CLG با C9 برای Allstar همکاری می کنه
دلیل بودن Bjerg توی Team Fire منطقی تر به نظر می رسه :)
از چی استفاده کردی کلک ؟ :n02:نقل قول:
خب ببین با تغیز اولتش هیرو رو واقعی تر کردن دیگه مثل قبل فیلم هندی نیست 2 تا savagery بزنه تاور بپکه و خوبی bola strike هم اینه که اصلا نباید بگیریش منظورم قوی کردنشه تو رنم 1ش و حالت ferocity راحت 300تا دمیج میزنه و خب این خیلی بهش کمک میکنه گنکایه موفقی داشته باشه راجبsavagery هم باید گفت تنها تغیری که توش دادن فقط اتک اسپیدش رو انداختن رو حالت ferocity پس نمیشه گفت یوزلز شده هنوزم مثل قبل میتونه با 2تا savagery دشمنو ناکار کنه اما جوری درست کردن که بازیکن رو به چالش بکشن چون دمیج bola strikesh خیلی خیلی خوب شده و اگه طرفو root کنی راحت 80% میزنیش:n09: اولتش که عالی شده واقعا واسه تیم فایت مشته :n12:نقل قول:
قانون نا نوشته نیست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه جا دیگه هم گفتن ما نمیخوایم واسه مسابقات Super Team تشکیل بشه! که دقیقا به نظر من با اومدن Bjergsen سوپر تیم تشکیل میشد.نقل قول:
our LCS rules state that teams must wait 3 weeks before they are able to make a player tradeback. Because of the timing of the NA LCS summer split, Cloud 9 and CLG are able to make this trade and still tradeback before the start of the LCS.
نقل قول:
Normally we wouldn’t approve a player transaction of this nature, as we don’t want to see so-called ‘super teams’ forming before major events.
کریو هم جواب نداد، بعد از champ select وارد بازی نمیشه،
تو خود بازی هم اگه استفاده کنید کاملا DC میشید،
آقا کسی پولشو برای کریو دور نریزه، اصلا جواب نمیده.
شاید برای شما اینجوریه !! منو داش میثم که از کریو استفاده میکنیم راضی هستیم .نقل قول:
باید از سرویس کاهش پینگ هم استفاده کنید
هیچی دیگه . اسم بازی مجانی بود اما الان واسه یه بازی باید ماهی 50 تومن پول نت و بدیم با اعمال شاقه کنارش . گور بابای این بی پدرا هم کرده . اگه قراره پول بریزیم تو جیب اینا دوباره که نمیشه . من هیچی نمیخرم بازی هم نمی کنم
منم الان 2-3 روزه دیگه با کریو دی سی نمیشم البته بستگی داره طرف سرورشو چجوری گانفیگ کرده باشه
من کریو میگیرم ماهی فقط 2 تومن پینگم هم از 120 میشه 160 که زیاد مهم نیست همین الانم یه دست دیگه بازی کردم قطع نشد