اینو رو توی تایپک 3g ایرانسل بپرس . آره میشه ! کدهاش هم تو سایت ایرانسل قسمت بسته افزایشی هستنقل قول:
Printable View
اینو رو توی تایپک 3g ایرانسل بپرس . آره میشه ! کدهاش هم تو سایت ایرانسل قسمت بسته افزایشی هستنقل قول:
قیمت 512 اضافه شده یا برای من اشتباه شده؟29000 هزار تومن !!! یعنی تقریبا هر گیگ 6 تومان!!!ایرانسل به جای این که کیفیت سورس اصلی را بالا ببره روی خدمات جانبی ش تمرکز می کنه.مثلا ... با موبایل، وایمکس تو شارژ کن، با خودپرداز شارژ کن، با اینترنت شارژ کن ... با ستاره مربع شارژ کن. چند سال بعد ... تو ذهنت فکر کن و وایمکس تو شارژ کن!!خوب این به چه درد من می خوره. سرعت که ثابته ، تازه اگه افت نکنه. قیمت هم که افزایش داره.
اینترنت یه مگ یه هفته است مث دایال اپ شده
:\
منم 512 دارم از ساعت 10 شب به بعد یه وب باز نمی کنه ! سه روز هی زنگ میزنن میگم آقا داغونه میگن پیگیری میکنیم . تایم اوت خیلی داره. من خوزستانم که وضعش هر روز بدتر میشهنقل قول:
امروز ترکیییده یعنی ترکیده !
جمعه ها خیلی بد میشه
سلام
با توجه به اینکه در کشور ما فناوری 3G و 4G راه افتاده وحتی در بعضی مناطق تا 74 مگابایت بر ثانیه نرخ دانلود گزارش شده و همچنین
در خود سایت ایرانسل قسمت معرفی وایمکس نوشته شده:
برد فرکانسی این فناوری از 2 GHz تا 66 GHz متغیر است و پهنای باند آن به ازای هر فرستنده از 1.5 MHz تا MHz 20است که نرخ تبادل اطلاعات آن را تا 70Mbps میرساند و این عدد باز هم قابل ارتقاست. برد دامنه تحت پوشش این شبکه محدودهای به شعاع 80 کیلومتر است که این مساله میتواند برای یک شهر بزرگ با چند آنتن معدود انجام شود
یعنی با وایمکس ایران میشه تانرخ دانلود 8.5 مگابایت بر ثانیه رسید
ولی ایرانسل بازم این سرعت را هرگز برای وایمکس ارائه نخواهد کرد دلیلش هم به نظر من ایجاد فرصت برای فروش هر چه بیشتر مودم های 3G و 4G می باشد(و این کاهش سرعت مشکوک در هفته های اخیر در وایمکس).
شما هم که ملاحظه کرده اید در این چند سال با گران فروشی در مودم وایمکس به جه سود کلانی رسید
این هم از مشتری مداری ایرانسل
برای داشتن یه اینترنت که قابل حمل هم باشه (یعنی یا وایمکس یا همون 3g و lte ) شما شرکت خوبی (!) در نظر دارید که پیشنهاد بدید؟نقل قول:
:n28:
(امروز، بعد از دو هفته (!!!) سرعتم دوباره اوکی شد ولی پینگم زیاااااااده) :n30:
سلام ایرانسل برای سرعت 512 پورت رو باز میزاره یا بقیه سرویس هاش؟ یا به صورت اسمی تحویل میده؟
شبانه داره؟
نه کلا سرویس اسمی رو میده الان خیلی بد شده . اگر مجبوری بیا سمت وایمکس ! شبانه هم آره داره!نقل قول: