خوب مصرف آزاد امتحان میکردی ! تست گوگل:Dنقل قول:
Printable View
خوب مصرف آزاد امتحان میکردی ! تست گوگل:Dنقل قول:
مشهد وصل شد
بی شرف ها
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
لرستان قطعه هنوز :| لعنت بر باعث و بانیش
دوستانی که دیتاشون وصل شده تونستن بسته فعال کنن؟ مثلا بسته ای که اینترنت شبانه داره؟
امیدوارم همه با رای ندادنشون به جای پل صراط همین جا جبران کنن، من یکی که واقعا هیچ موقع حوصله نداشتم تلافی کارام رو موکول کنم به بعد ها.نقل قول:
در ضمن اگر دوستان در مورد دانگل یا مودم 4 جی و اینکه کدومش بهتره و نیست اطلاعی دارن منو یه راهنمایی مختصری بکنن.
شبانه از قبل من داشتم دیشب(جمعه ) اینترنت ببن المللی رو وصل شد منتهی سرعت دانلود رو بی شرف ها خیلی اوردن پایین ( کمتر از 1 مگ شده )
تو جریان انقلاب که اینترنت کره شمالی شده بود فقط سرعت دانلود مثل قبل برای من 5 مگ بود.
شاید چون تازه وصل شده همه با هم استفاده میکنن سرعت اومده پاییننقل قول:
عرض کنم ، دوست عزیز ، همون پنجشنبه شب هفته پیش متوجه شدم نت فورجی همراه اول بلاخره وصل شده تهران رو میگم ، حقیقتش یه بار 2 دقیقه برای یه کار ضروری تو خیابان بودم، بسته فعال همراه اول نداشتم ، اجبارا نت 4 جی همراه اول رو در حالت تعرفه ازاد فعال کردم ، فقط 2 تا عکس کوچک تو تلگرام فرستادم ، 8 هزار تومن از شارژم کم شد چون اعتباری هستم، :blink::sad:خیلی زور داشت!!! :puke:این مصرف ازاد تعرفه اش خیلی بالاست اگه فعال کنی یدفعه گوشی ات اپدیت کنه کلی از شارژت میره رو هوا...، اگرم خط ثابت باشی کلی روی قبض میره تو پاچت ... خدایش زور داره...:cool:نقل قول:
دقیقا دزدی قانونی هستنقل قول:
اینجا ایرانه یه شبه هر غلطی که بخوان می کنن شاید ها واماها مال خارج ایرانهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]