وقتی کنسول رو برای بار اول روشن میکنی خود منو برای ساختن پروفایل میاد ، زیاد سخت نیست .نقل قول:
سیو های شما و ... توی پروفایلتون ذخیره میشه .
تا وقتی به لایو وصل نشدید هیچ خیالی نیست .
وقتی کنسول رو برای بار اول روشن میکنی خود منو برای ساختن پروفایل میاد ، زیاد سخت نیست .نقل قول:
سیو های شما و ... توی پروفایلتون ذخیره میشه .
تا وقتی به لایو وصل نشدید هیچ خیالی نیست .
ببینید 2 تا احتمال وجود داره:نقل قول:
1: فروشنده دوردغگو بوده و یه چیزی واسه خودش بلغور کرده!
2:یا نه واقعا بن شده
اما این مورد 2 چیه؟ اگر حتی یک بار هم قبل از عرضه LT به LIVE رفته باشید چون دستگاهتون توسط ماکروسافت شناسایی شده حتی اگر با LT هم بخواین 2باره به LIVE برید بن میشید پس ممکنه این فروشنده منظورش این بوده باشه.
در نهایت بگم تا الان هیچ موردی مبنی بر بن شدن کنسولهایی که برای اولین بار و با LT به LIVE رفتن گزارش نشده.
خیر هیچ نیازی به این کار نیست.نقل قول:
راستش من نميخوام اصلا به ive وصل شم براي بن شدن و يخوام بدونم براي بازي كردن معمولي هم حتما يه بار بايد به live وصل شيم يا نه ؟
سلام دوستان من يه xbox360 مي خواستم بگيرم يارو گفت سه چراغ شده بود اما تعميرش كردن . حالا اين سه چراغه يعني چه بلايي سرش اورده بودن؟؟؟ اين xbox360قيمتش رو مي گه 150 هزار تومان بنظر شما بخرمش خوبه؟؟؟؟؟
((لطفا زير ديپلم بگيد من تازه كارم))
سه چراغ شدن یعنی خرابی بد! و هرچی هم تعمیر کنید 2باره خراب میشه و باید بندازیش دور.نقل قول:
نخرید که مفتش گرونه ! کنسول دست 2 سالم هم این قیمت نیست چه بریه به این که تازه سه چراغ هم هست!
سلام مرسي شهاب جان ممنون از راهنماييت راستي بد جوري دو دل شدم
نميدونم LIVE بازي كنم يا نه
يه چيز هم داره بهم ميگه بيخيال LIVE بشم مثل بچه ي آدم بشينم همين جور كه قبلا بازي ميكردم بازي كنم
واقعا نميدونم كه چه كار كنم:41:
بازم ممنون از راهنماييت دست گلت درد نكنه
سلام به دوستان
یک رنج از IP تعریف کردم مثلا 10.0.0.1 تا 10.0.0.9 ، به هرکدام از دستگاه ها یکی از این IP را دادم ، همه رو وصل کردم به اکسس پوینت . سابنت مسک هم فراموش نشه ، بازی هایی که لن رو ساپورت میکنند میتونند به هو وصل بشوند . به همین راحتی .
اقا میلاد شما که اینارو گفتی سابنت مسکشم میگفتی دیگه و اگه نکته دیگه ای هست اونم بگی ممنون میشم
این ای پی هارو تو دستگاه میدیم دیگه
یکی از دوستان گفته بود که مانیتور داری یا tv که =>
من که می خوام مانیتور بگیرم و هدفون بزنم که کسی صدای بازیو نشنوه
یه مانیتور خویم معرفی کنید بیشتر از 22" و کمتر از 27" ممنون میشم
در مورد باتری هم یه چیزی معرفی کنید که حداقل ده ساعت بازیو جواب بده
بگزار من کامل جوابت رو بدم.نقل قول:
سلام به همه ي دوستان گل
امروز رفتم اكه بدم رو ايكس باكسم همون LT بريزن
فروشنده بهم گفت اين كارو نكن گفت خودم كردم بازم بن شدم
آخه چه جوري مگه ممكنه؟
من LIVE بازي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جوري كه اين فروشنده گفت راستش جرات نكردم ديگه اين كارو بكنم
فریمور LT الان هیچ مشکلی نداره و فعلا کسی با این فریموری بن نمیشه اما.....
اما 1- اگر شما دیسک های بازی رو چک نکنید و دیسکتون مشکل Bad RIP داشته باشه قطعا بن میشید
2- اگر قبلا روی دستگاهتون فریموری دیگه ای مثل 1.6 - 1.61 و ... بوده و شما به لایو وصل شدین و بن نشدین ولی حالا بعد از نصب LT احتمال بن شدن زیاد هست.
3- اگر شما یک بازی رو زودتر از تاریخ عرضه رسمی در لایو بازی کرده باشین بن میشید.
مطمئن باشید اون فروشنده یا خالی بسته یا فرق LT رو نمیدونه یا دیسک ها رو چک نکرده که احتمال چک نکردن دیسک ها خیلی زیاده.
شما هم با خیال راحت LT رو نصب کن و مطمئن باش اگر دیسک ها رو چک کنی مشکلی نداری
پروفایل برای آفلاین بازی کردن هست ولی اگر بخواید به لایو وصل بشین باید گیمرتک بسازین که مراحل ساختش هم مثل ساخت ایمیل هست البته کمی سخت تر.نقل قول:
سلام به دوستان !
يك سوال كه خواهش مند است به طور كامل براي من مبتدي توضيح بدين
وقتي كه كنسول خريديم خواستيم بازي كنيم بايد يه چيزي تو مايه هاي پروفايل داشته باشيم ديگه ؟
اسمش اين چيزي كه بايد بسازيم چيه ؟ و چگونه ؟
بازي هايي مثه Batman : AA كه live داره ( يعني ماله live هست ) رو هم از همون پروفايل استفاده كنيم ؟
راستش من نميخوام اصلا به ive وصل شم براي بن شدن و يخوام بدونم براي بازي كردن معمولي هم حتما يه بار بايد به live وصل شيم يا نه ؟
ممنون از دوستان
چه جوری میشه متوجه شد دیسک یک بازی مشکل Bad Rip داره؟کد:اما 1- اگر شما دیسک های بازی رو چک نکنید و دیسکتون مشکل Bad RIP داشته باشه قطعا بن میشید
/منظورتون چیه...؟؟؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی مخم جواب نمیده....:20:کد:3- اگر شما یک بازی رو زودتر از تاریخ عرضه رسمی در لایو بازی کرده باشین بن میشید.
چجوری باید تست کنیم.../با تشکر\کد:شما هم با خیال راحت LT رو نصب کن و مطمئن باش اگر دیسک ها رو چک کنی مشکلی نداری
با استفاده از نرم افزار ABGXنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083