برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.نقل قول:
Printable View
برخی مراکز مخابراتی اینطوری هستن. گاهی یک هفته و گاهی تا پانزده روز طول میکشه.نقل قول:
ممنون از پاسخ بیشتر منظورم این بود جایی نیست از اون ها بشه شکایت کرد مثل ۱۹۵نقل قول:
دوستان کسی میدونه حداقل سرعت آپلود برای adsl که باید isp ها رعایت کنن چقدره؟
حداقل و حداکثری برا آپلود فکر نمیکنم تعیین کرده باشن، اما بستگی به کشش خطتون داره و تا جایی ست میکنن براتون که باعث قطع و وصلی نشهنقل قول:
من یه روتر کوچیک 750 میکروتیک دارم و زیر چهل سال هم نیستم. قبلا با 1100 هم کار کردم. برای یه سری کارها قابلیتها دنبال فروم یا سایتی بودم که با زبان ساده یا فیلم اموزشی یاد بده. با محیط ros آشنام خیلی وقته کار نکردم یادمه تو نت نمیشد چیز شسته رفته ای پیدا کرد برای استفاده از قابلیتهاشنقل قول:
به روز رسانی: ۲/۵ زیاده ... یه مینی کیس خوب HP پیدا کردم ۱/۵ ..
با این قیمت به صرفست ... قدرت پردازشی بالا + هر سیستم عاملی که خواستید میتونید نصب کنید ... فقط فضا میخواد + پول برق + کارت وایرلس[/QUOTE]
دوست عزیز مرسی از راهنمایی شما و عذرخواهی از دوستان شاتل که موردهای غیر مربوط به تاپک مطرح میشه .. من کیس قدیمی دارم دقیقا 2500 هست CPU و کارت شبکه اضافه، وایرلس هم میخوام خروجی از سویچ بدم به AP خیلی وقته دنبال راه اندازی روتر نرم افزاری هستم. فکر کنم pfsense و roteros یه کم سخت تر یاشه نمیدونسم wrt هم میشه راه انداخت شما عملی انجام دادید و تاپیکی جایی هست بشه اونجا ادامه بدیم ؟ مرسی
دوستان دنبال یه سری قابلیتها بودم برای روترها یه فیرم ور برای روترهای ایسوس آشنا شدم که بوسیله خود شرکت ایسوس برای روترهاش بر اساس فیرمور Tomato توسعه میده به لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قابلینهای جالب تعیین اینکه وی .. ان رو چه آپی فعال باشه و یا نباشه و قابلیت Killswitch در صورت قطع شدن وی ...ان کانکشن رو قطه میکنه و ....
تو لیست فقط روتر ها رو داره فکر کنم مودم ها ی ایسوس رو ساپورت نمیکنه با اینکه خیلی مودم ها قابلیت های خوبی دارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پکیج آموزشی شرکت فرزان ، یک آموزش شسته رفته و تا حدود زیادی میشه گفت کامل هست، مجموعه این دوره را خریداری و مشاهده نمایید تا توانایی استفاده از قابلیت ها را بصورت کامل بیاموزید، یا در بعضی موارد خاص از پس کارهای جدید و پیشرفته ای که در نظر خودتون هست، بر بیاید و این آموزش ها کمک خواهد کرد که راه های جدید بیاموزید.نقل قول:
(پکیج های آموزشی متنوع در بازار وجود داره اما مخصوص بازار کار نیست یا خیلی ناقص هستند برای همین اصلا پیشنهاد نمیکنم دوره های آموزشی بی نام و نشان خریداری کنید، پکیج مشابه و کاملی مثل این تا به حال به چشمم نخوره، اما چند گروه اموزشی قوی دیگه هم هستن که قیمت آموزشش هاشون چندبرابر اینه و من اونها رو ندیدم، نمیتونم نظر بدم در موردشون)
این تصویر رک من داخل ساختمان هست.
سویچ با پورت های یک و ده گیگابیتی به همراه یک روتر 36 هسته ای پرقدرت که کار های مخصوص به ترافیک داده ها و عبور از فیلتر را انجام میده، البته این دستگاه کار های بسیار زیاد دیگه ای نیز انجام میده که یکی از مهمترین هاش کنترل مقدار مصرف دادهای اینترنتی هر دستگاه با هات اسپات هست.
(داده های جابجا شده در خود شبکه داخل این کنتور محاسبه نمی شود)
اون روتر پایین هم یک hAP ساده هست که 700 تومن قیمت داره و میتونه تمام کارهای این رک رو با توان ضعیف تر انجام بده.
البته من دستگاه های متفاوت زیاد میکروتیک در ساختمان دارم و برای اینکه شبکه بسیار دقیق و یک پارچه ای داشته باشم، تمام اکسس پوینت ها و تجهیزات دیگر نیز از برند میکروتیک هست
سلام دوستان
کسی میدونه حداکثر پینگ از هر سروری چقدر میتونه باشه؟
یعنی بخوام به 195 شکایت کنم راجب پینگ، تا چه مقداری رو مناسب میدونن؟
تو قسمت sla سایت isp زده معمولا تا چه میزان ضمانت کردن. برای پیشگامان که تا 150 هست.نقل قول: