نه عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما داری قیمت حجم رو با سرعت مقایسه میکنی!!!:n27:
نه عزیز
شما داری قیمت حجم رو با سرعت مقایسه میکنی!!!:n27:
سرویس 12مگ گرفتی؟ از کدوم شهر تشریف داری؟
من از 5شبنه تا حالا منتظر رانژه هستم یکبار تو پنل زدن رانژه لینک نداشته فرستادن خرابی...حسابش کن هنوز شروع نشده به مشکل خورده. فقط در صبانت از این خبرا هست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هم درحال حاضرتربت زندگی می کنم فعلا دارم ازهمون یوزروپسورد مخابرات که مشهد داشتم رو خط مخابرات اینجا استفاده می کنم اما می خوام عوض کنم
این جور که ازصحبت های شما متوجه شدم شما الان باسرویس 12 مگ وچندین لینک هم زمان وچندیدن کانکشنه می تونید به نهایت سرعت شبانه برسید پس پهنای باند بازه فقط باید با روش های مختلف به نهایتش رسید درسته؟
این سرویس رو چند گرفتید ؟پرش لینک با توجه به پهنای باند بالا دارید یا نه؟اگه می شه نوع مودم تون رو هم بگید
پیشاپیش ازراهنماییتون نهایت تشکررو دارم:n16:
ارهنقل قول:
مشهد
رانژه 4 تا 7 روز
ولی اکثرا تا 4 روز ردیفه
ونگ جان هر چی فکر میکنم نمیتونم محتوا برای شبی ۱۶ یا ۲۰ گیگ گیر بیارم شما چی دانلود میکنی آخه ماهی ۵۰۰ یا ۶۰۰ گیگ رو کجا جا میدی؟! هارد ۲ ترابایت هم داشته باشی ظرف ۴ ماه پر میشه:n13::n13::n13:نقل قول:
:n08::n02:نقل قول:
دقیقاه 2 هفته 140 گیگ شده
اون موقع که 2 گیگ دانلود میکردیم هارد پر بود 1 ترا ....حالا که دیگه.......
هنوز تعداد زیادی تورنت مونده
فقط مجبوریم چرت و پرت و فیلم و هرچی گیر میاد بزاریم دانلود ....واس خودمون .دوستان....بعدشم اکثرشونو پاک میکنم !
بره همین میگم جو نگیرتون 12 بگیرین ...واقعا زیاده :n29:
عقده ای شدیم دیگه ...اینقد کم بوده :n21:
نقل قول:نقل قول:ببینید. attenuation یا میرایی خط ارتباط مستقیمی با نویز نداره. نویز رو تو سیستمهای مخابراتی به صورت مستقیم اندازهگیری نمیکنن و زیاد براشون مهم نیست. بلکه فقط نسبت قدرت سیگنال اصلی به سیگنال مزاحم یا نویز در کیفیت و کارکرد اون شبکه مخابراتی اهمیت پیدا میکنه که تو مودمهای ADSL بهش میگن SNR. این نسبت SNR هر چی بزرگتر باشه یعنی سیگنال اصلی نسبت به نویز قدرت بالاتری داره و راحتتر دریافت میشه و راحتتر از سیگنال مزاحم تفکیک میشه. و در ضمن به طور مستقیم به طول کابلکشی ارتباطی نداره. بلکه به تعداد منابع ایجاد نویز مثل کابل برق، دستگاههایی که سیمپیچی دارن و این جور چیزا ربط داره.نقل قول:
میرایی خط اما مستقیم به طول کابلکشی مربوطه با یک ملاحظه. اگه جنس کابلکشی از مبدا تا مقصد تغییری نکنه میرایی خط فقط به طول کابلکشی مربوطه. میرایی هم میزان افت قدرت سیگنال در واحد طول مثلاً یک کلیومتره. هر چی این عدد بیشتر باشه یعنی سیگنال در طول یه مسیر مشخص مثلاً یه کیلومتر میزان بیشتر دچار افت قدرت میشه.
این که با تغییر کابلکشی داخل خونه میزان عدد میرایی کمتر شده هم دقیقاً به اون ملاحظهای که گفتم ربط داره. معمولاً کابلهایی که مخابرات واسه کابلکشی استفاده میکنه کیفیت خیلی بهتری دارن و میزان میرایی سیگنال تو اونا نسبت به کابلهای درپیتی که تو کابلکشی خونههای استفاده میشه خیلی کمتره. مثلاً یه کابل مسی استاندارد برای خط تلفن شهری، تو هر 1 کیلومتر حدود 13.8 دسیبل افت ایجاد میکنه. اما کابلهای بیکیفیت استفاده شده تو خونهها احتمالاً تو هر 100 متر 20 تا 30 دسیبل میرایی داشته باشن.
حالا این دوستمون که کابلکشی خونهاش رو عوض کرده و از کابل با کیفیتتری استفاده کرده میرایی خطش از 53 دسیبل به 44 دسیبل کاهش پیدا کرده که مربوط به کیفیت پایین کابل قدیمی بوده.
فیلترینگ خراب شده!!!! فیسبوک باز میشه بدون چیز شکن
دوستان من هم مجددا به کاربران صبانت اضافه شدم ...
سرویس 12 مگ غرب تهران
من فقط با بعضی از لینکهای سرور داخلی و خارجی مشکل دارم در صورتی که همین لینکها روی یک isp دیگه بطور عادی دانلود میشه ....
درود خدا بر این وضعیت . عالیهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk