خوب الان اکانتی روش فعال نیست تا تست کنم ولی از سایت مبین نت که چند تا فایل گرفتم سرعت تا 250 260 میرفت
Printable View
خوب الان اکانتی روش فعال نیست تا تست کنم ولی از سایت مبین نت که چند تا فایل گرفتم سرعت تا 250 260 میرفت
خوب رفیق من اگر دانلود کنم .... وقتی درستش کنن ، چی میشه ؟ میزنه اکانتم تموم شده ؟ همون مبلغ همیشگی رو بریزم حله ؟ رفیقت همین جوری بوده ؟؟؟نقل قول:
این نشون میده که شما مشکلی نخواهید داشت، مگر اینکه سیگنال از این هم ضعیف تر بشه (مثلاً در اثر ساخت و ساز)، یا مبین نت نتونه پهنای باند کافی برای محل شما تأمین کنه (همین اتفاقی که برای بعضی از دوستان شاکی افتاده) که این دیگه ربطی به سیگنال نداره.نقل قول:
خوب ما هم به جمع مبین نتی ها اضافه شدیم مودم swc گرفته بودم باسه تست بعد رفتم bm گرفتم که یه مقدار بهتر شد وضعیت سیگنال
یه ماهه 1mb به هزینه نصب و مالیات 206 هزار تومان شد
اینم تست 1mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با این 128mb دمویی که دادن میشه شبانه رایگان دانلود داشت یا میپره
دوستان سرعت من خیلی اومده پایین، پهنای باند 1مگ
سرعت آپلود 0 مگابیت، دانلود 0.53
واسه من که خوب شده.سرعت شبانم هم خوب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پیشنهاد میکنم دانلود نکنید آخه واسه من بیست و یکم رو که تو گزارشات نبود امروز نشون داده و از حسابم هم کم کرده.فک کنم یواش یواش هر روز رو اضافه میکنن
دادا گفتم دانلود نکنین:sq_3:نقل قول:
برای من از صبح 21ام تا حالا هنوز چیزی ثبت نشده. البته من چیز خاصی ام برای دانلود نداشتم.نقل قول:
امشب سرعتم خراب شده...نقل قول:
شبا که زیر 2 گیگ دانلود نمیکنم