سلام
دوستان توی کرج از دیروز کسی افت سرعت داشته؟
برای من خیلی افت سرعت داره از دیروز مخصوصا از ظهر به بعد 2 مگ دارم سرعتم میاد روی 80
Printable View
سلام
دوستان توی کرج از دیروز کسی افت سرعت داشته؟
برای من خیلی افت سرعت داره از دیروز مخصوصا از ظهر به بعد 2 مگ دارم سرعتم میاد روی 80
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ایا مودمی که از این شرکت بگیریم امکان استفاده از مبین هم داره؟ و برعکس
ببینید بار اول تقسیم بر 8 انجام میشه تا بیت به بایت تبدیل بشه و این برای همه طرح هاست چه اشتراکی(عادی) و چه غیر اشتراکی(ویژه) اما تقسیم بار دوم به 8 فقط برای خطوط اشتراکیه پس داریم:نقل قول:
طرح عادی: (128 کیلوبیت / 8) / 8 = 2 کیلوبایت
طرح ویژه : 128 کیلوبیت / 8 = 16 کیلوبایت
خیلی از کاربران اینترنت درباره تفاوت بیت و بایت اطلاعی ندارند.
برای بدست آوردن سرعت واقعی طرحی که سرعت دان مثلا 40 داره این مقدار ضرب در 8 میشه (برای تبدیل معکوس بایت به بیت) یعنی 40 * 8 = 320
که این مقدار از سرعت اسمی طرح بیشتره و خیلی تابلو یه راه دور زدن برای قانون محدودیت سرعت کاربر خانگی و انگار واسه کسایی گذاشتند که نمیتونند نامه دانشگاه یا شرکت جور کنند.
البته گربه واسه رضای خدا موش نمیگیره و هدف شرکتها تبلیغ از طریق مشتریانه بعد که کاربرا زیاد شدند و پهنای باند کم اومد طرح شما رو به همون سرعت واقعیش برمیگردونند و شما نمیتونی اعتراض کنی اما اونی که سرعت اسمی طرحش مثلا 512 یا 1 مگ باشه میتونه اعتراض کنه.
اینا رو دارم میگم چون خودم تجربه کردم پست قبلی نوشتم که ADSL 128 داشتم ولی عملا بعضی شبا از اونایی که 1 مگ داشتند بیشتر دان میکردم، کلی هم ذوق زده بودم ولی این وضع ناپایداره فقط تا وقتی منطقه خلوت باشه و پهنای باند اضافه داشته باشند. والا مشهد هم وقتی کاربرا زیاد شدند میشه مثل خوزستان و اونجا هم درصورت بیشتر شدن کاربرا سرعتتون پایین تر میاد خوبیش اینه که طرح یک ماهه والا اگه مثلا یک سال بود که هیچی دیگه...
البته این طرح فقط برای سه استان ارائه میشه. خراسان رضوی. آذربایجان شرقی و فارس. من چون ثبت نامم در شیراز انجام شده از طرحهای استان فارس دارم استفاده میکنم که هم متنوع تر وهم ارزانتر از خوزستان. این احتمال هم میدم چون خوزستان هستم و شاید ساپورت نشه اینطوریه. و اگه شیراز بودم بهتر بود . هر چند من دو مگ هم که داشتم افتضاح بود اینجا و گفتن علت همون کاربر زیاده .
نقل قول:
دوستان یعنی هیچ کس توی کرج
مخصوصا منطقه شاهین ویلا
باغستان توی 2 روز اخیر افت سرعت نداشته؟
یعنی سرعت از ساعت 9 به بعد میشه 10 کیلو بایت . این چه وضعی هستش واسه خوزستان پیش اومده واقعا
حتی سایت هم درست باز نمیکنه. وقتی هم زنگ میزنی بهشون حرفهای مسخره میزنن و بعدش میگن تو نظرسنجی ما شرکت کنید
همین چند دقیقه پیش زنگ زدم میگم از ساعت 10 به بعد افتضاح میشه سایت باز نمی کنه افتضاحه سرعت 3-4 کیلو بایته . میگه ترافیک شبکه است . خو عوضی ترافیک شبکه باشه من نباید بتونم یه سایت باز کنم؟؟ تایم اوت همش اصن پینگ نداره . تری جی راه انداختن پهنای باند کم اوردن هر روزم داره بدتر میشه آخر سرم دیگه کفریم کرد خواستم فحشش بدم . گفت میگم متطقه شما رو برررسی کنن من که میدونستم دروغ میگه . فردا زنگ میزنم 195 .شما هم زنگ بزنید تو خوزستان اینجوره .باید زنگ بزنیم کم پول نمیدیم اینجور سرویس میدن بهمون ! دزدا کثیف بعد ادعا دارن بهترین سرویس دهنده هستن
متاسفانه شکایت کردن ازین ها هیچ سودی نداره ، قبلا مبین نت داشتم ، داخل همین فروم من و خیلی از دوستان دیگه همزمان شکایت کردیم اما فقط یه دوبار یه خانم زنگ زد به شماره ماها گفت حل شده گفتیم نه ، آخرشم چیزی تغییر نکرد یا فروختیم یا انداختیم کنار .نقل قول:
توی این مملکت اگر قانون بود چیزهای خیلی بزرگتر از اینترنت رو حل میکردن ! ، اصلا قرار نیست اینترنت پر سرعتی باشه ، باید سرعت پائین باشه که امثال من و شما از آرمان های نظام دور نشیم و یه موقع راه بهشت رو گم نکنیم ! اینترنت سرعت بالا باعث انحراف من و شما میشه :n29: اگه میبینی سرعت پائین هست ناراحت نشو چون اونایی که سرعت رو میارن پائین صلاح من و شما رو بیشتر میدونن :n07:
من الان خیلی ناراحتم سرعتم خوبه چون دارم هی گناه میکنم با این سرعت بالا پس فردا میرم جهنم از گرما میسوزم ( یادم باشه کلمن آب خنک ببرم :n13: ) ، شما به جاش میری بهشت ! باور کن :n02:
چه گویم که ناگفتنش بهتر است ، زبان در دهان پاسبان سر است