سلام به همگی
آقا من یه سه ماهی هست از این های وب سرویس گرفتم. لامصب دیگه اعصاب برام نذاشته! اینترنت نداشتم راحت تر بودم. :n34:
آره... دقیقا همینطوره!نقل قول:
Printable View
سلام به همگی
آقا من یه سه ماهی هست از این های وب سرویس گرفتم. لامصب دیگه اعصاب برام نذاشته! اینترنت نداشتم راحت تر بودم. :n34:
آره... دقیقا همینطوره!نقل قول:
به به ! ظاهرا جناب وزیر هم در جریان وضعیت های وب قرار گرفته اند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال کاربر :
پاسخ وزیر :نقل قول:
آقای وزیر ارتباطات الان یک هفتهای میشود که اینترنت مختل شده است؛ چندین بار از شرکت های وب درباره دلیل چنین موضوعی جویا شدم که فرمودند مشکل از زیرساخت است. آنان معتقدند گیتویهای خروجی کشور مشکل دارند. آقای وزیر قرار بود آخر این ماه (آذر) پهنای باند دو برابر شود، این بود وعده شما؟
بعیده آب از آب تکون بخوره اما حداقل یه کاری بکنن دیگه مثلا پروانه FCP های وب رو معلق کنننقل قول:
دوست عزیز در روزهای اخیر هیچگونه مشکل یا اختلال سراسری که زمینه پایین آمدن کیفیت اینترنت نسبت به گذشته شود، نداشتیم. در نتیجه این یک بهانه یا توجیه است. ضمنا شما در صورت داشتن شکایت یا دریافت پاسخهای اینچنینی از طرف شرکت ارایه کننده خدمات اینترنتی که دلایل افت کیفیت مجموعه خود را به موضوع پهنای باند نسبت میدهند، با سامانه تلفنی ۱۹۵ تماس گرفته و موضوع را در میان بگذارید. لطفاٌ به کارشناسان آن سامانه اعلام نمایید که موضوع را در این شبکه اجتماعی و در این صفحه مطرح نموده و برای بررسی و دریافت دلایل واقعی به آن سامانه معرفی شدید. بنده را در جریان پیگیری قرار دهید.
های وب هم از پارس یاد گرفت سرور های سایت تست رو کش میکنه امروز برای اولین بار پشتیبانی به من گفت شما از speedtest سرور المان بگیراگه مشکل داشت پیگیری میکنیم بر پدر و مادرتون لعنت
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان توجه کنید
[SPOILER]دوستان شما هم اگر میخواین باهم هماهنگ بشیم لطفا برید سایت 195 و شکایت تنظیم کنید من اینکارو کردم چندروز پیگیر بودن زنگ میزدن یه کاری کردن پینگم درست شد
اما الان بازم پینگم شده 300 همراه با تایم اوت اگر همزمان پیگیر بشیم میشه کاری کرد ولی اگر همه بیان اینجا و فقط آه و ناله کنیم به جایی نمیرسیم اینو مطمئن باشید[/SPOILER]
عزیز با 10 -20 شکایتی که در نهایت دراین فروم جمع کنیم عملاً کاری از پیش نمی بریمنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اینطوری حداقل زورمون رو میزنیمنقل قول:
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
خوبهنقل قول:
اگه شکایت کردی متن شکایتت رو برای منم بفرست :n11:
من از طریق سیستم تلفنی پیغام گذاشتم.
شماره تماس دادم و شماره خط و اسم شرکت و آخر هم مشکلم رو گفتم
قرار شد تماس بگیرن برای تکمیل شکایت.
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام دوستان . قضیه ی این های وب چیه ؟؟؟؟ من از مخابرات اصفهان اینترنت دارم و چند وقتیه که تصمیم گرفتم بیام از
های وب اینترنت بگیرم . چند روزه شنیدم خیلی بد شده ؟؟؟ جریان چیه ؟
من از اسیاتک و پارس انلاین رو امتحان کردم هردوشون خیلی راحت بدونه ف.ی.ل.ت.ر.شکن از طریق اپلیکیشن یوتوب اندروید بدونه هیچ مشکلی میشه youtube نگاه کرد های وب هم چند ماه پیش میشد دید ولی الان دیگه ۳ ماهی هست اصلا باز نمیکنه عکس ها لود میشن ولی ویدیو نه! برای شما هم اینطوریه؟