الان این به من چه ربطی داشت این که یوزر من نیست .:n24::n22:نقل قول:
الان این به من چه ربطی داشت این که یوزر من نیست .:n24::n22:نقل قول:
یعنی کی میتونه فکرشم بکنه این سرویس 2 مگ محدوده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
سرور شما خیلی خیلی دوره بهتره از آلمان تست بزارید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آلمان هم زیاد تعریفی نداشت اما انگار ایتالیا بهتر بود ..... در کل پارس سرعت ها رو محدود کرده روی 450 با اینکه خط روی 9 مگ رانژه شده :n29:
هر چقدر هم که دور باشه نباید این همه چرت باشهنقل قول:
مال من با اینکه پینگش خرابه ولی سرعتم رو کم نمیکنه (درست سرعتش کمه ولی کیفیت خوبی داره از لحاظ سرعت)
مخابرات ما رو به کل زدن داغون کردن پینگشو :n02:
mtu رو تنظیم کردم کمی بهتر شد اما بازم تعریفی نداره :-)نقل قول:
ر.........یم به این اینترنتی که هر روز انگولکش میکنن نمیزارن یه روز درست باشه ...باز معلوم نیست چه خبریه که باز زدن ترکوندن اینترنتو به جز سایت های داخلی که سریع باز میشن سایت های خارجی 1 ساعت طول میکشن:n30:یعنی به یاد دوران دیال اپ افتادم ...داشتم انتی ویروسو اپدیت میکردم سرعت بین 0 تا 2 کیلوبایت در نوسان بود...:n24:
همه شم به خاطر این زیرساخته
کمبود جدی پهنای باند اینترنت در کشور و آزادسازی واردات آن
ما که موشکلی نداریم::n02:
فقط پارس وضعش خرابه که باید بصبریم که ببینیم بخاطر اختلالات این چند روزه هست یا نه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار کمبود موادغذایی یا صنعتی هست که وارداتش ازاد بشه وارد کننده ها برن وارد کنننقل قول:
وقتی انحصاری هست و اول و اخرش خودشون باید وارد کنن دیگه واسه کی اگهی میزنن!!!
اگهی می زنن واسه خودشون که بعد خودشون برن وارد کنند
نقل قول:
ما هم کم کم داریم جا پای بزرگانی همچون مش حسین داش مهدی چالوس و قزوین و ارومیه جون محمود داش isbn و آقا امیر ... قبلا که محدود داشتم زورم میومد تست بزارم اما الان که نامحدود دارم تند تند تست میگیرم ... 256 نامحدود 15 تمن :n02::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]