چند روز که سرعت شبانه من روی 40 - 50 می یاد. برای شما هم همین جوره؟
من اینترنت 1 مگ دارم
Printable View
چند روز که سرعت شبانه من روی 40 - 50 می یاد. برای شما هم همین جوره؟
من اینترنت 1 مگ دارم
بله تایید میشه...نقل قول:
سلام دوستان. من کامنت های قبلی رو خوندم. درسته های وب قبلا بهترین ISP بود ولی حالا خیلی بدشده. سرعت دانلود تو ساعات غیر رایگان از سایتای ایرانی تا 950 به راحتی میرسه. ولی سرعت دانلود توی سایت های خارجی تو ساعات غیر رایگان خیلی کم شده بود. الان یه کم بهتر شده و تا 600 میرسه. من قبلا مشکل با چیز پی ان داشتم یعنی سرعت دانلودم رو میاورد پایین (دلیلش رو نمیدونم چه از سایتای خارجی چه داخلی) که بعد از جستجوی زیاد با یه سایت ایرانی این مشکلو حل کردم. مشکل پینگ و تایم اوت هم همچنان پابرجاست و تنها راهی که من الان استفاده میکنم از سرویس های کاهش پینگه. اینا رو با یه چیزی حل کردیم ولی تنها یه چیزو نمیشه درست کرد اونم سرعت دانلود شبانست.
نقل قول:دوستان به نظر شما این کار روی دانلود فایل هم تاثیر میزاره ؟نقل قول:
دیشب با نرم افزار idm دو فایل یکی با حجم 1 گیگ و دیگری با حجم 2 گیگ دانلود شده بود که جالبه هردو تا 99.99% دانلود شده بود و ارور داده بود و وقتی که ادامه دانلود رو زدم دوباره دانلود از ابتدا شروع شد :41:
بنظرم مشکل از سروری بوده که دانلود کردیدنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوست عزیز.شما دلپری داری واقعا!البته حقهم داری.منتهی کیفیت منطقه به منطقه و مشکلات هم همین طور.راستیاتش من تهران که بودم هم پارس داشتم هم های وب جفتشون عالی مثل بنر بودن مشکلی هم نداشتم.ولی شمااگه می خواید نقد بکنید باید بگید فلان منطقه در فلان استان و حتما هم اول به شرکت و بعد به 195 شکایت کنید.در ضمن های وب هر سرعتی که بگیرین یه زنگ بزنید پشتیبانی بگید برام خطو آپ کنید.خدا شاهده سرعت 8 مگ محدود داشتم خطم رو 2 بسته بود ولی سرعت دانلودم رو400 بود.تا اینکه فهمیدم و زنگ زدن سرعت تا 800 هم امد.شمااگه 128 هم بخرین بگین که سرعتو آپ کنن مشکل سرعت حل میشه.ولی خداییش شما کجا می تونی اون فشفشه 40گیگ سی روز رو جایی دیگه پیدا کنی؟ولی برای قطعی حتما شکایت کنید و پیگیر باشید و درخواست فک کنم بهش می گن غرامت کنید و بگید من شغلم اینه و کلی ضرر کردم.ببخشید طولانی شد.نقل قول:
فرستاده شده از GT-I9070ِ من با Tapatalk
نخیر این مورد ربطی به کش کردن نداره. ولی این مورد میتونه به تایم اوت های بی نظیر های وب مرتبط باشه !نقل قول:
شما الان هم های وب داری ؟ اونوقت هیچ تفاوتی نمی بینی ؟!نقل قول:
ساعت 9 شب یک پینگ از 8.8.8.8 بگیر تا فرق پارس و های وب رو ببینی ! کسی نمیتونه مشکل های وب رو کتمان کنه، هیچ ربطی هم به منطقه نداره.
نه دوست عزیز الان پیشگامان دارم تو کرمان.که نه بده و نه خوب کار راه اندازه.[emoji21]نقل قول:
بيشتر صحبت شما درست است چون شما با بورس سر وكار داري بهتر است كنار استفاده از اي دي اس ال يك مودم usb سيم كارت خور تهيه كنيد و بسته به محل زندگي در شرايط اين چنيني از اينترنت همراه اول يا ايرانسل يا رايتل كه پوشش بهتري دارد استفاده كنيد .نقل قول: