الان همین سایت p30 world رو هم زوری دارم باز میکنم . کلا با پسوند .com مشکل داره .
Printable View
الان همین سایت p30 world رو هم زوری دارم باز میکنم . کلا با پسوند .com مشکل داره .
زنگ میزنم 2020 . جواب هاشون بیشتر شبیه جوک میمونه تا راهنمایی . یه مشت مشنگ نشستن اونجا
اینو تو تایپیک نویز بهتون گفتمنقل قول:
برای منم هر از گاهی این مشکل پیش میاد
مثلا سایت خبرگزاری الف.آی آر باز میشه
ولی سایت همین پی سی و حتی گاهی گوگل مشکل داره
این مشکل از شرکت
البته گاهی اوقات هم شده با خاموش و روشن کردن مودم مشکلم حل شده
ممنون ولی من از پنجشنبه تا حالا نتونستم ایمیلمو چک کنم . اینجور اختلالی سابقه نداشته . خیلی خیلی سرعتم کند شده . در حد دایل آپ . فردا صبح میرم مخابرات . اگه درستش نکردن انصراف نیدم و میرم از صبا نت میگیرم .نقل قول:
یعنی فقط خاک بر سر پشتیبان های 2020 کنم . یه مشت دلقک نشستن اونجا .
شما DNS را روی 4.2.2.1 و 8.8.4.4 بذاریدنقل قول:
و تست کنید . با قطع و وصل کردن سعی کنین
از رنجهای مختلف آی پی که مخابرات میده تست بگیرید ببینید
روی کدام بهتر هست . مشکل حل میشه .
ممنون از شما . من تقریبا دیگه کاری نیست که نکرده باشم . منطقه مخابراتی نجف آباد(ویلاشهر )هستم... این dns ها رو هم ست کردم ولی فایده نداشت و برگردوندم به حالت اتوماتیک DNS رو . رفتم مخابرات منطقه و گفتن که قطع و وصلی داری . یه منبع نویز ایجاد شده روی خطت . اسپیلیتر نو خریدم . سیم تلفن اصلی ورودی ساختمان رو هم باز کردم و سرشون رو لخت کردم و از اول به هم متصل کردم . تمام کابل های تلفن و مودم رو هم همین یک ماه پیش عوض کردم و همه نو هستن و کیفیت مرغوبی دارن و از گرون ترین سیم های تلفن استفاده میکنم . مودم رو هم تازه خریدم . حدود یک ماه پیش . فریمورش رو هم چند روز پیش آپدیت کردم . چند بار مودم رو ریست کردم . دیشب ویندوز عوض کردم و کامل ویروس یابی کردم . اما مشکل حل نشد . به این نتیجه رسیدم که قضیه سر دراز داره و مشکل از اینترنت کل کشوره . به خاطر ماجراهای این هفته . :n09: همین الان که دارم اینا رو مینویسم یه علامت مثلث زرد روی کارت شبکمه . که خطای dns میده . تا آخر این هفته صبر میکنم . احتمالا از 7 اسفند به بعد داستان تموم بشه . :n31:نقل قول:
SNR شما که خوب هست نباید مشکل قطع و وصلی داشته باشیدنقل قول:
ببینید آی پی شما تغییر میکنه هر مرتبه ؟
اینطوری مشخص میشه قطع و وصلی دارید یا پشتیبانی که به هیچ دردی نمیخوره
همینطوری یه چیزی گفته . پینگ گوگل شما روی چند هست ؟ تایم اوت دارید ؟ TTL چقدره ؟
همین الان که دارم این پیامو میزارم SNR روی 25 اومده برای down stream . و برای up stream هم اومده روی 30 که نشون میده خط شرایط تقریبا عالی داره . بله هر بار که مودم رو خاموش و روشن میکنم یه بار آی پی میشه 5.7 و اینا ..الان شده 37.254 .
اینترنتم قطع و وصل نمیشه . سایت های داخلی بد نیست و خوب باز میشه . . اما جیمیل و گوگل و خارجی ها رو با هزار مکافات باز میکنم .
از پنجشنبه ساعت 2 بعدظهر این مشکل شروع شد .
TTL بعضی وقتا روی 43 هستش و بعضی وقتا روی 42 . مرتب تغییر میکنه .
من زیاد سر در نمیارم از اینا . پینگ از گوگل گرفتم . زمانش بین 270 تا 300 میلی ثانیه متفاوته .
چاره چیه ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنی .
تو این مدتی که پینگ گرفتم 4 بار تایم اوت داشتم . :n28:
به نظر شما برم انصراف بدم از مخابرات و برم از صبا نت بگیرم ؟؟