2مگ همین حالا تست گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
2مگ همین حالا تست گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون که مشاهده میکنین .سرعت دانلود نزدیک به 1 گیگابیت . و آپلود نیز 250 مگابیت .پینگ هم 3 هست .
این سرویس بر بستر فیبر نوری هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم ديشب آبراهام رو دانلود كردم از آشوك, سرعت سرور پرشين گيگش خيلي خوب بود ولي نهايتش نبود. فيلم هاش هم روي اين سرور خيلي كمن و فيلم هاي آشغاليه 2012 رو ميزاره بيشترنقل قول:
persiancamp هم شبا سرعتش مياد پايين, امتحان كردم
واسه منم تا 7/20 شارژ کم کرده چرا اینجوریه یعنی 4 روزه آپدیت نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sq_14:
اینم یه امتحان بکن من بدی ازش ندیدمنقل قول:
grandfilm17.in
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
خسته نباشی تازه فهمیدی:sq_19:نقل قول:
دوستان Firmware اپدیت کرده باشیم میشه باز برگشت به قبلی BM632w از وقتی اپدیت کردم بدجوری سیگنال سرعتش کم زیاد میشه
تا وقتی اکانت یه سالم تموم نشده بود میگفتم ای مشکلاتی که بچه ها تو فروم میگن همه الکیه ولی چشمتون روز بد نبینه یه هفته ست که یه ماهه فعال کردم سر جمع 500 مگ نتونستم دانلود کنم دیشب که بیدار بودم ببینم مشکل چیه چشام شاخ درآورد سه بار آی پی عوض شد ! داشتم دیوونه میشدم میزون سر ساعت 1.59 دقیقه آی پیم عوض شد تازه فهمیدم عوضیا چیکار میکنن:sq_3:
دوستان محدوده انقلاب تهران کسی داره، سیگنال دهی داخلی چجوریاس... اگر ممکن بود یه تست هم بگیرین بذاين
امروز وضعیت بهتر شده ولی بازم اونی که باید باشه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]