از كدوم شركت اينترنت ميگيريد؟
در صفحه اول تنظيمات مودم تمامي مموارد از قبيل Downstream و SNR و ... نوشته ميشه. از اين صفحه تصويري قرار بديد.
شاد باشيد :40:
Printable View
از كدوم شركت اينترنت ميگيريد؟
در صفحه اول تنظيمات مودم تمامي مموارد از قبيل Downstream و SNR و ... نوشته ميشه. از اين صفحه تصويري قرار بديد.
سلام
دو روزه مودمم ارور 905 میده
ده روزه سرویسو گرفتم از مخابرات
خواهشا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
چندروزی بود اینترنتم همش قطع میشد
چراغ adsl هم خاموش میشد , از 1 دقیقه تا 10 دقیقه هم طول میکشید تا روشن بشه تا دوباره وصل بشم
بعد که مودم رو عوض کردم ببینم مشکل از کجاست فهمیدم به خاطره مودم بود !
حالا میخوام ببینم باید چیکار کنم ؟ چرا اینطوری شده ؟
مودم هم Tp link w8101g هست !
ممنون میشم راهنمایی کنین
( چه قدر سره این قضیه تلیدم مخابرات فحش دادم آخر هم فهمیدم مشکل از مودمم بوده :دی )
خودتون داريد ميگيد كه مشكل از مودم بوده. اين ديگه سوال كردن نداره مودمتون رو عوض كنيد:27::31:نقل قول:
سلام
من هیچ تجربه ای از ADSL ندارم , یک سوال آماتوری دارم که ممنون می شوم پاسخ دهید,
من کلا فقط یک لپ تاپ دارم , آیا مودمی وجود دارد که بدون پی سی ( و هیچ سیم یا کابلی)
اینترنت adsl را به صورت وایرلس به لپ تاپ بفرستد !
ممنون
اخه 1 ماه هم نیست خریدمنقل قول:
خودتون داريد ميگيد كه مشكل از مودم بوده. اين ديگه سوال كردن نداره مودمتون رو عوض كنيد
یهو اینطوری شد ! گفتم شاید از تنظیمات باشه ؟!
یادم میاد چن وقت پیش مثل شما از این سوالا میپرسیدم از بچه هانقل قول:
اگه لب تاب شما وایرلس داره کافیه یه مودم وایرلس بگیرید قیمتش حداقل 40000 تومن هستش.
مودم یه سیم داره به برق وصل میشه
یه سیم داره به پریز تلفن وصل میشه
تموم
دیگه هیچ سیمی بین لب تاب و مودم ردوبدل نمیشه
با لب تابتون میتونید تا یه فاصله مشخصی از مودم بسته به قدرت مودمتون از اینترنت پرسرعت لذت ببرید.
حالا اگه میخواین همیشه از وایرلس استفاده کنید میتونید یه مودم پرقدرت (و البته گرون) بگیرید تا بتونید تو فاصله بیشتری ازش استفاده کنید
ممنون از پاسخ سریعتان , یک سوال آماتوری دیگر هم بپرسم ، فرق روتر و مودم چیست ؟نقل قول:
براي مطمئن شدن از اين موضوع كافيه شما تمامي تنظيمات رو به صورت پيش فرض در بياوريد.نقل قول:
براي اين عمل هم وارد تنظيمات مودم شده و Restore Factory رو انجام بدهيد.
يا اينكه از طريق دكمه Reset پشت دستگاه هم ميتونيد اين عمل رو انجام بديد.
تا اونجایی که من میدونم هیچ فرقی ندارندنقل قول:
البته شاید فرقی داشته باشند ولی واسه استفاده های ما و راه افتادن کارمون:31: فرض بگیر یکی هستند
اینکه اینا یکی هستند رو یکی از بچه های همینجا بهم گفتند اون اوایل که میخواستم مودم بخرم(اوایل همین 1 ماه پیشو میگم:46:)