نقل قول:
در ارتباط با اين موضوع خاص كيفيت عكس ها چه ارتباطي با بالا بودن پيكسل دوربين دارد؟!
اگرممكن است با ارائه معيارهايي بيشتر در ارتباط با كيفيت عكس هاي دوربين hx9v توضيح دهيد.
نقل قول:
در ارتباط با اين موضوع خاص كيفيت عكس ها چه ارتباطي با بالا بودن پيكسل دوربين دارد؟!
اگرممكن است با ارائه معيارهايي بيشتر در ارتباط با كيفيت عكس هاي دوربين hx9v توضيح دهيد.
سلام
دوستان گارانتی شرکت آفومار با شرکت ایده آل چه فرقی داره؟ کدوم یکی بهتره؟
بالا بودن مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه ، نویز هم چیزه خوبی نیستنقل قول:
نقل قول:
سلام
فرقی ندارند ، هرکدوم ارزون تر بود بهتره :31:
چرا کانن اس ایکس 40 گزینه Color Accent و همچنین Color Swap رو نداره؟؟
[QUOTE=ELSIN;6805878]بالا بودن مگاپیکسل نویز رو زیاد میکنه ، نویز هم چیزه خوبی نیست
در این ارتباط شاید مرور مطالب زیر کمکی باشد به دوستان در انتخاب دوربین مناسب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان قصد خرید یه دوربین عکاسی دیجیتال رو دارم
فقط برای عکاسی با معیارهای زیر لطفا راهنمایی کنیین:
1-قیمت ماکزیمم300
2-فقط برای عکاسی میخام و امکانات جانبی برام مهم نیس فقط میخام کیفیت عکسش خوب باشه تو محیط های مختلف مثه توی اتاق با نور کم یا فضای باز و کلا همه جا
3-فرقی نداره که کامپکت یعنی از این فشرده ها باشه یا با لنز جدا ولی اگه کامپکت باشه خیلی بهتره
4-عکس های منتخب رو چاپ میکنم درابعاد حدود 10*20
لطفا راهنمایی کنین فردا باید برم بازار:41::41:
با سلامنقل قول:
پیشنهاد من canon sx130 or 150 هستش.
ولی یه توصیه کلی هم اینکه به هیچ وجه با عجله تصمیم نگیرین ...
بنظر منم SX150 میتونه برای شما مناسب باشهنقل قول:
نقل قول:ممنون ازپاسختوننقل قول:
فوجی s4000چطوره؟خودم فکر میکنم فوجیه خوب باشه
فوجی330 و کنون 360 تومنه
اینا کیفیت عکسشون خیلی با کامپکتها تفاوت داره؟
اگه تفاوت زیتدی نداره کامپکت بخرم:41:
دوست گرامینقل قول:
در این رنج از قیمت معمولا دوربین ها(از یک برند به خصوص) به لحاظ کیفیت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. شاید تفاوت ها در فاصله کانونی، نوع لنز(مثلا لنز G یا کارل زایس در برند سونی) ، میزان زوم اپتیکال و از این دست باشد.
این نکته را فراموش نکنید که از یک دوربین کامپکت در این رنج قیمتی باید در حد خودش انتظار داشت. موضوع دیگر این که برای استفاده از این نوع از دوربین ها در فضای بسته مانند منزل و یا شب بهتر است که از مودهای مخصوص به خود(به غیر از مود Auto) استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم که با مرور تعدادی از وب سایت ها نوع برند و مدل را انتخاب کرده و سپس آن ها را به مشاوره بگذارید. بعد از انتخاب حداقل 2 مدل حتما از نزدیک هر دو را پیش از خرید قطعی محک بزنید. بررسی مکانیکی برخی از بخش ها همچون لنز به لحاظ سرعت zoom و unzoom ، استحکام بدنه و همپنین میزان گشودگی دیافراگم(هر چه لنز واید تر بهتر) را نیز مد نظر قرار دهید.