سلام کسی می دونه حدودا چه قدر طول میکشه از زمان ثبت نام تا وصل کردن حدودا چه قدر طول می کشه
(تهارن)
Printable View
سلام کسی می دونه حدودا چه قدر طول میکشه از زمان ثبت نام تا وصل کردن حدودا چه قدر طول می کشه
(تهارن)
از زمان پرداخت صورتحساب 2 تا 3 روز کارینقل قول:
سلام چه مودمهایی به جز ASUS وی بی ان کلاینت میخورن ؟ایا TP-LINK W9970 وی بی ان کلاینت داره ؟
چرا مودم خب ایسوس تهیه نمیکنید ؟ :tongue: چرا به ایسوس ایمان نمی اورید؟نقل قول:
تو سایت تی پی لینک نزده که کلاینت سرور ساپورت میکنه یا نه عکس از تو مودم هم سرچ زدم نبود چیزی
اگه میخواید برای vdsl بگیرید که بحثش جداس
ولی اگ adsl میخواید یه مودم تک پورت بگیر با یه اکسس پوینت میکروتیکی حرفه ای ازش کار بکش!
خیلی ابزارای عالی داره میکروتیک که حتی از مودم asus هم بیشتر بهتون حال میده;)
اگه این مودم رو دارید؛ احتمالا بتونید از قابلیت وی پی ان کلاینت اون استفاده کنیدنقل قول:
در صفحه 45 دفترچه راهنمای مودم بخش IPsec VPN وجود داره که البته طبق نوشته سازنده برای ایجاد شبکه مجازی بین دو دستگاه کاملا یکسان از روی بستر اینترنت ساخته شده است. یعنی مثلا برای اینکه دو شعبه شرکت خودتون رو از روی بستر اینترنت بصورت مجازی با یکدیگر شبکه کنید و کارمندان یک شعبه بتوانند از فایلهای موجود بر روی کامپیوتر های شعبه دیگر، یا پرینتر های آن شعبه استفاده نمایند.
اما طبق گفته خودشون، ممکنه (فقط ممکنه) با قابلیت بهره برداری از این بخش، با دستگاه های دیگه فراهم باشه.
یعنی ممکنه شما بتونید با تنظیم این بخش به سرورهای بزرگ بعضی شرکت های قندشکن وصل بشید.
دفترچه راهنمای مودم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
درصورت انجام چنین کاری با این مودم یا بعضی مودم های دیگه شما چند نکته را باید توجه داشته باشید.
اول اینکه توان پردازشی مودم های خانگی بالا نیست و درنتیجه احتمال اینکه سرعت اتصال شما بسیار پایین باشد، وجود دارد.
(زیرا اتصال وی پی ان نیاز به رمزگذاری دارد و این کار نیروی پردازشی دستگاه شما را طلب میکند، اگر این توان پایین باشد، سرعت کاهش پیدا میکند و مدت زمان مورد نیاز برای ارسال و دریافت داده ها طولانی خواهد شد)
دوم، استفاده از سیستم های مودم های خانگی باعث می شود ، شما انتخابی نداشته باشید که کدام داده ها را به داخل وی پی ان بفرستید و کدام ها را نفرستید.
در نتیجه فقط میتوانید تونل را خاموش یا روشن کنید، بعضی نرم افزارهای بانکی یا خدمات داخل کشور با تونل وی پی ان کار نمیکند.
یا بعضی سرویس ها داخلی مانند سایت آپارات و غیره ، درصورت برقراری ارتباط داخلی، نیم بها محاسبه می شوند، اما اگر تمام داده شما داخل وی پی ان عبور کند، دسترسی به بعضی از این سرویس ها ممکن نیست و برای مابقی نیز باید هزینه اینترنت بین الملل را پرداخت کنید.
درصورتی که اگر یک روتر مخابراتی و حرفه ای داشته باشید، میتوانید تمام این مسائل را طبق خواست خود مدیریت کنید، همینطور سرعت و مقدار ترافیک مصرفی دستگاه ها و کاربران را کنترل نموده و هر لحظه نیز مانیتور نماید.
پیشنهاد حرفه ای و همانطور که دوست خوبم اشاره نمود، دستگاه پیشنهادی روتر اکسس پوینت میکروتیک است که به شما اجازه میدهد هر مودمی را به آن متصل نموده و امکاناتی نظیر وی پی ان را داخل آن برقرار نمایید و یا اینکه سرعت چندین مودم را با یکدیگر جمع نموده و مجموع آن سرعت ها را به دستگاه های داخل منزل ارائه دهید.
روتر های پیشنهادی به ترتیب قدرت و توانایی ها، مناسب برای استفاده خانگی و شرکت های کوچک :
رتبه 1 :
rb4011igs_5hacq2hnd_in
رتبه 2 :
RBD52G-5HacD2HnD-TC
hap ac2
رتبه 3
hAP AC
RB962UiGS-5HacT2HnT
رتبه 4
RB2011UiAS-2HnD-IN
رتبه 5
hAP ac lite
RB952Ui-5ac2nD
w9970 یه آپشن ipsec داره ولی روش زیاد حساب باز نکن...نقل قول:
پیشنهاد من اینه که یدونه w9970 بگیری بزاری روی Bridge بعد به یدونه روتر openwrt وصل کنی بهش.... آپشن هم برای روتر ارزونترین چیزی که الان تو ذهنم هست mi wifi mini هه که opnwrt رسمی ساپورتش می کنه البته mi wifi 3 و mi wifi 3g هم میتونی بگیری همشون هم access point های خوبی هستن ...
سمت mikrotik توصیه نمی کنم بری mikrotik تنها چیزیش که به درد میخوره رادیو هاش هست اونم بخاطر قیمتش و اینکه جنسای دیگه کم وارد ایران میشه...
البته dd-wrt و tomato هم هست ولی اونا فقط روی یه سری روترای محدود نصب میشه که هزینه هارو میبره بالا...
تجهیزات میکروتیک علاوه بر کنترل شبکه سازمان ها بسیار عظیم و بانک ها در ایران و سایر کشورهای جهان، سازنده زیرساخت های شبکه اینترنت است و ISP ها در ایران و جهان برای مدیریت و ساخت شبکه اینترنت از این دستگاه ها استفاده میکنند.
سیستم عامل openwrt در مقایسه با Mikrotik RouterOS حکم یک ژیان را دارد در مقابل یک لامبورگینی، فقط می توان آنرا یک جک خنده دار دانست.
اگر قرار به مقابسه باشد، امکاناتی که Openwrt به شما میدهد در مقابل امکانات سیستم عامل RouterOS تقریبا صفر است و یعنی اصلا نمیتوان آنها را با یکدیگر مقایسه کرد و اصلا امکانات برابری برای مقایسه و جود ندارد تا به این نقطه برسد که یک امکان یکسان در کدام سیستم عامل برتری و مزیت های بیشتری دارد یا مزیت ها و ضعف های هرکدام را بشود، بررسی نمود.
اگر در یک بانک، سازمان و یا ISP وارد شوید و از آنها سوال کنید که مدیریت سیستم های شما بر عهده چه دستگاهی است، هیچ نامی از Openwrt نخواهید شنید. آنها خواهند گفت سیسکو یا میکروتیک.
روترهای میکروتیک را تنها میتوان با تجهیزات سیسکو از نظر توانایی مقایسه نمود که هرکدام مزایا و معایب خود را دارند، تجهیزات سیسکو در دستگاه ها یکسان و قدرت برابر، قیمت چندبرابری در مقایسه با میکروتیک دارند و در کشورهایی که وضعیت مالی ضعیف تری دارند، خرید تجهیزات میکروتیک معمول تر است.
سیستم عامل ضعیف و خانگی WRT را میتوانید خودتان با چند روز دستکاری تنظیم نمایید و شروع به استفاده از آن کنید اما برای تنظیم سیستم عامل های میکروتیک و سیسکو نیاز به گذراندن دوره های بسیار بسیار زیاد و متفاوت دارید و حداقل باید پایه ای ترین دوره آن برای میکروتیک MTCNA و برای سیسکو CCNA را بگذرانید، حالا چه بصورت حضور در کلاس های درس باشد و یا چه بصورت مشاهده بسته آموزشی آن دوره و مطالعه کتاب.
بنابراین یک کاربرخانگی یا باید برای تنظیم، دستگاه خود را به یک متخصص دهد یا چند ماه برای آموزش تنظیم کردن آن وقت بگذارد.
بطور روشن تر برای اینکه تفهیم شود، چه پیشنهادی دریافت کرده اید، در یک مثال بسیار بسیار کوچک باید بگویم :
در سیستم عامل WRT شما نمیتوانید مشخص کنید که داده هایی که از روی شبکه شما به سمت سرورهای آپارات می رود، شناسایی شده و سپس خارج از تونل وی پی ان به صورت مستقیم از طریق مودم به اینترنت ارسال شود.
اما در Mikrotik RouterOS شما میتوانید دقیقا مشخص کنید که هر بسته داده، که به سمت اینترنت می رود (یا حتی داده هایی که در شبکه داخلی شما بین دستگاه ها جابجا می شود)، با توجه به مقصد آن، مبدا آن ، پورت های مبدا و مقصد و هزاران مشخصات دیگه آن بسته، از داخل تونل وی پی ان عبور کند و یا مستقیم به اینترنت برود.
درواقع شما با استفاده از این دستگاه ها دارای فایروال های سخت افزاری می شوید که کنترل کاملی بر روی داده ها میتوانند اعمال نمایند.
توانایی بالا تجهیزات میکروتیک، نه فقط در قدرت و تکنولوژی های منحصر به فرد پر سرعت رادیویی این تجهیزات است که برای سرعت بیشتر در ارتباطات هوایی و رادیویی اختراع شده است، بلکه قدرت و توان اصلی آن در سیستم عامل روتر او اس آن نهفته است که برای استفاده از آن حداقل باید لایسنس لول چهار داشت.
تجهیزات رادیویی این شرکت به دلیل نیاز به عملکرد بسیار محدود، تنها دارای لایسنس شماره 3 هستند، برای مدیریت و استفاده از روتر، باید تجهیزات روتر آنها را با لایسنس شماره چهار خریداری نمود، برای شرکت ها، سازمان ها و ای اس پی ها ، لایسنس شماره پنج و یا شش مورد نیاز است.
روتر او اس میکروتیک را میتوان جداگانه خریداری نموده و بر روی یک کامپیوتر نیز نصب نمود و یک دستگاه کامپیوتر را تبدیل به یک دستگاه روتر نمود.
خلاصه آنکه اگر یک دستگاه دارای openwrt خریداری نمایید؛ پول خود را مستقیم به سطل زباله ریخته اید و حتی اگر یک مودم با امکان VPN Client خریداری نمایید، openwrt امکانات آنچنان بیشتر و قابل ملاحظه ای در مقایسه با آن به شما ارائه نخواهد داد.
در کل مقایسه این دوتا اشتباه هست چون میکروتیک برای استفاده حرفه ای هست و Openwrt برای استفاده معمولی یا متوسط و یکی از ملزومات چنین برنامه ای سادگی هست. پس چون برای میکروتیک لازمه که دوره ببینید و یا از یه متخصص کمک بگیرید ولی برای Openwrt نه دلیلی بر بد بودن Openwrt نیست.پس دقیقا حرف دوستمون در بالا درسته که به اون کاربر Openwrt رو پیشنهاد داده و نه میکروتیک رو. طرف میخواد یه vpn ساده وصل کنه، درست نیست که برای چنین کار ساده ای دوره آموزشی رفت یا پول به متخصص داد یا ساعت ها تو اینترنت دنبال راه حل بود. شما اگه میخواید مقایسه کنید باید میکروتیک رو با چیزی مثل pfSense مقایسه کنید. با نصب Openwrt برعکس چیزی که شما گفتید میتونید روتر خودتون رو از سطل آشغال بیرون بیارید! مثالش خود من. من یه روتر TP-LINK wdr3600 خریده بودم. یه آشغال به تمام معنا خصوصاً از لحاظ نرم افزاری. مثلاً هر چند روز یه بار باید ری استارتش میکردی چون خود به خود wifi قطع میشد. برای هر تغییر کوچیکی باید ری استارت میشد حتی عوض کردن رمز wifi. اما از وقتی Openwrt روش نصب کردم قابل استفاده شده با قابلیت های زیاد برای یه کاربر خانگی که تو نرم افزار اصلی حتی چیزی نزدیک به این امکانات رو هم ارائه نمیده. خود TP-LINK آخرین بروز رسانیش برای چهار سال پیشه در حالی که آخرین بروز رسانی Openwrt همین 3-4 ماه پیش اومده. در کل Openwrt یه ابزار رایگانه که میتونید باهاش یه روتر مرده رو زنده کنید یا به یه روتر ارزون قیمت امکانات یه روتر گرون قیمت چند میلیونی رو بدید. امکاناتی مثل وصل شدن به انواع vpn، دانلود از تورنت و لینک مستقیم، فایروال قوی تر و... پس Openwrt برای استفاده کوچک و متوسطه. اونی هم که امکانات بیشتری میخواد میدونه که این ابزار کارش نیست و قطعا تو این فروم هم نمیاد دنبال جوابش بگرده!نقل قول:
بله من نیز موافقم هستم، اینها دو چیز متفاوت هستند و نباید با یکدیگر مقایسه شوند.نقل قول:
موضوع تعجب بر انگیز در صحبت های این دوستمون این بود که گفتند به دلیل وارد نشدن تجهیزات دیگر شرکت ها، استفاده از میکروتیک در ایران رواج دارد، در حالی که اینطور نیست.
با وجود محصولات متنوع که بسیاری از آنها در بازارهای ایران نیز بچشم میخورد، که بعضی از آنها هم بسیار خوب هستند.
شرکت میکروتیک بدلیل شیوه کار و توسعه سیستم عاملش با همکاری گرفتن از متخصصان سراسر دنیا، توانسته سهم بزرگی از بازار ارتباطات جهان را به خود اختصاص دهد.
علت رواج استفاده از دستگاه های این شرکت، کمبود دیگر دستگاه ها در بازار نیست.
محبوبیت حاصل از توانایی های خاص منحصر به فرد است (مثلا علاوه بر امکان استفاده از وی پی ان های معمولی، تونل های رمزگذاری و وی پی ان مخصوص به خود را نیز دارد که در هیچ دستگاه دیگری نیست)، قیمت مناسب و کاربرپسند بودن آنها عوامل رواج استفاده از این دستگاه ها است.
نظر شخصی من این است که سادگی استفاده از یک دستگاه دلیل کافی برای بهتر بودن آن حتی برای کاربران خانگی نیست.
استفاده از ویندوز 3.1 و 95 در مقایسه با استفاده از ویندوز 10 ساده تر است، اما طبیعی است که امکانات بیشتر، پیچیدگی های بیشتری در برخواهد داشت.
سیستم عامل ویندوز، اصلا یک سیستم عامل ساده و راحت برای استفاده نیست، بسیار پیچیده و سخت است، اما کاربران نیازی به یادگیری تمام آن ندارند، هرکس به مقدار نیاز خود میتواند، آنرا بیاموزد و از آن استفاده کند.
استفاده از وی پی ان، یک کار ساده و پیش پا افتاده در دنیا امروز، مخصوصا با پیچیدگی سیستم فیلترینگ در ایران نیست.
بنابراین استفاده از وی پی ان با استفاده از دستگاه های توانمند که میتوان در آنها از انواع و اقسام سیستم های رمزگذاری استفاده نمود و همینطور مدیریت دقیقی بر روی داده های تبادل شده انجام داد، اولویت اول من خواهد بود و به هیچ کاربر خانگی پیشنهاد ساده تر از استفاده از این دستگاه ها را نمی دهم.
اگر کسی به دنبال سادگی است، بهتر آن است که نرم افزار وی پی ان خود را روی تک تک دستگاه های خود نصب نماید.
درغیر این صورت استفاده از WRT یا مودم هایی مثل تی پی لینک و حتی توانمندتر آنها مثل Asus نتیجه کم و بیش یکسانی در اختیار قرار میدهد.
هرچند که در این دستگاه ها نیز توان پردازشی و امکانات متفاوت است و اگر قرار باشد کاربری من را بر سر دو راهی قرار دهد که از WRT نصب شده بر روی یک تی پی لینک استفاده کنم و یا یک مودم یا روتر asus برای این منظور برای او تهیه کنم، قطعا تجهیزات ایسوز را انتخاب خواهم کرد، زیرا توانمندی های پردازشی بیشتری داشته و برای استفاده از وی پی ان با سرعت بالاتر مناسب تر است در مقایسه با سیستم عامل WRT که امکانات و آپشن های بیشتری در اختیار گذاشته اما توانایی های پردازشی سخت افزاری دستگاه روتر، به اندازه کافی یاری همراهی با آن را ندارد.
اما با شما موافقم WRT برای زنده کردن قابلیت های یک روتر معمولی و تبدیل آن به یک روتر نیمه حرفه ای و کم و بیش کاربردی بسیار مناسب است.
بازم تکرار میکنم، وقتی قرار است بیشتر از سه ملیون تومان هزینه برای خرید یک مودم یا روتر قدرتمند پرداخت کنید، یا حتی اگر قرار است 700 هزارتومان برای یک دستگاه هزینه نمایید، من پیشنهادی بجز روتر های حرفه ای و مخابراتی برای استفاده وی پی ان ندارم.
شاید مادربزرگ من رانندگی با ژیان خود را دوست داشته باشد و آنرا بسیار محبوب تر از ماشین های امروزی بداند، فقط به این دلیلی که به آن عادت کرده و استفاده از آن برایش ساده تر است، اما افراد زیادی مثل من هستند که عقیده دارند، قربانی کردن امکانات برای سادگی حد و مرزی دارد و دستگاه هایی که بشدت کارایی آنها کاهش پیدا کرده است تا فقط استفاده از آنها آسان باشد، نمیتواند برای اهل فن جالب باشد یا آنها را پیشنهاد دهند، حتی اگر یک دستگاه خانگی باشد.
اگر سادگی اولویت شما برای استفاده است؛ تنظیم وی پی ان بر روی سخت افزارهایی چون مودم ها و روترها را فراموش نمایید، زیرا این یک کار حرفه ای است.
اگر در مودم های ساده چنین تنظیماتی را می بینید، برای برقراری ارتباط بسیار ساده و کوچک بین دفتر کار و منزل در اروپا تهیه شده است.
شما نیز اگر با چنین هدفی میخواهید از وی پی ان استفاده کنید، ایرادی بر کار شما نیست.
اما اگر میخواهید فیلترینگ را دور بزنید، باید بگویم همین شرکت شاتل، شرکت مخابرات و ارتباطات زیر ساخت، برای بسیاری از کارهای خود از همین دستگاه های میکروتیک استفاده میکنند، از کنترل سرعت و ترافیک شما گرفته تا ساخت اکانت برای اتصال مودم های خانگی شما به این شرکت و حتی انجام عملیات فیلترینگ بر روی ترافیک شما.
بنابراین اگر شما میخواهید بصورت سخت افزاری وارد چنین کارزاری شوید، قطعا به تجهیزات مشابه اما در مقیاس کوچکتر و در حد خودتان، نیازمند هستید.
@ shaahani
دوست عزیز میشه چند تا لینک برای یاد گیری کار با روتر اوس معرفی کنید که کارهای ابتدایی روی میکروتیک مثل راه انداختن اینترنت و لودبالانس و vpn و ... یاد بده ؟ متشکر