سلام دوستان . نیروهوایی سپاه اردکان یزد چجور جاییه؟
انقدر که برا دوستان میام اینجا سوال میپرسم برا سربازی خودم نپرسیدم:D
Printable View
سلام دوستان . نیروهوایی سپاه اردکان یزد چجور جاییه؟
انقدر که برا دوستان میام اینجا سوال میپرسم برا سربازی خودم نپرسیدم:D
وای وای 1 دی افتادم کد 13 : نیروی انتظامی مشکین شهر
بچه ها جای من بچسبید به بخاری و شوفاژ که من دارم بخ می کنم تو مشکین شهر . . . .
ـآقا قضیه این برگه المثنی چیه ؟
من برگ سبزم اومده و تاریخ اعزام رو نوشته 19 دی .
می تونم برم پلیس +10 و بگم برگ المثنی می خوام ؟
محل خدمت رو این تو می نویسن ؟
و آیا امکان داره که محل خدمتی که تو برگ المثنی نوشته شده با برگه ای که پست قراره بیاره فرق کنه ؟
پیشاپیش ممنون .
دوست عزیز برگ المثنی همون برگه ای هستش که الان رسیده به دست شما ! و در واقع اون رو برای این گذاشتن که کسانی که می خواهند زودتر از محل خدمتی شون مطلع بشن برن و بگیرن و مطلع بشن .نقل قول:
متاسفانه تاریخ اعزامتون همونی هستش که نوشته و محل خدمتتون 10 روز مونده به اعزام از طریق برگه سفیدی که پست میاره مشخص میشه
بله دوست عزیز اونایی که امریه میشن بوسیله اون ارگانی که امریه میگیرن بیمه میشن و دیگه در زیر مجموعه نیرو های مسلح نیستن و خیالتون راحت چون 100 % بیمه میشین توسط ارگان مربوطهنقل قول:
ببینید مرز با مرز، جا با جا فرق میکنه.نقل قول:
شما احتمال داره شمال غرب جایی بیفتید که 4-5 ماه راه دسترسیش بسته اس و با هزار مصیبت باید برگردین خونه.
الان زمان صلح تو شمالغرب هست ولی معلوم نمیشه 1 سال بعد کجا باشین.
در حال حاضر مرزهای شمالغرب خوبن ولی در کل من شهر رو به مرز ترجیح میدم، مطمئن باش اون کسر 2 ماه رو الکی نمیدن، به خاطر سختی که تحمل میکنی میدن.
دوست عزیز کار شما انشالله ردیف شد برای 01؟ برگ سفیدتون رو گرفتین؟ (به قول dg1 برش داشت :sq_2:)نقل قول:
دوستانی که مشکین شهر افتادن اگه تونستن روزهای آخر به تاپیک یه سر بزنن.نقل قول:
در حال حاضر چند نفر از دوستای من دارن آموزش میبینن، انشالله اگه برگردن سعی میکنم اطلاعاتی بگیرم و اینجا بنویسم. (البته اگه تونستم ببینمشون، چون خودم 1 دی اعزامم و کمی سرم شلوغه)
اره دوست من چاقوش برنده بود :sq_2: خدا رو شکر .
راستی دوستان فقط می تونم بگم اصلا به خودتون استرس وارد نکنین و فکرتون رو مشغول نکنید . ایشالا به سلامتی همگی خدمت رو شروع و به پایان می بریم ! باور کنید به سرعت برق و باد میگذره و مهم اینکه طاقت و صبرتون رو افزایش بدین .
و به قول یکی از دوستان با اینکه اهل نصیحت نیستم ولی خواهشا وقتی تشریف میبرید اموزشی لطفا وقتی با خانواده تلفنی صحبت می کنید اصلا از سختی شکایت نکنید و خدای نکرده گریه نکنید که 100 برابر شما اونا ناراحت میشن و چون کاری از دستشون بر نمیاد باعث میشه بیشتر ناراحت بشن ( این رو به خودم هم میگم ) . خودم بعهد بستم وقتی تلفنی صحبت می کنم با خونه فقط و فقط از همه چی تعریف کنم حتی اگه عذاب اور باشه او دوران که مطمئنا نخواهد بود !
منم اگه 01 بودم همین اندازه روحیه داشتم. شما که قرار نیست 21 ماه با دزد و قاچاقچی و تنهایی و مرز و ....... سر و کله بزنی.نقل قول:
با اجازه دوستان برای اینکه فضا هم عوض بشه هر از چندی یه عکسی بزاریم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام احترامي كه به دوست خوب و عزيزمون دارم ، تأييد ميشه.نقل قول: