نقل قول:نقل قول:
مشکل از پینگ نیست الان پینگ سرویس من با اروپا همیشه زیر 200 هست و با ایران زیر 80.
جالبه وقتی وی پی ان یا ...شکن کانکت باشه مشکل حل میشه سایت ها همه سریع شناخته میشن.
Printable View
نقل قول:نقل قول:
مشکل از پینگ نیست الان پینگ سرویس من با اروپا همیشه زیر 200 هست و با ایران زیر 80.
جالبه وقتی وی پی ان یا ...شکن کانکت باشه مشکل حل میشه سایت ها همه سریع شناخته میشن.
این قضیه مودم با ماشین فرسوده جریانش چیه؟
دو سه روزه شبا ساعت 10-11 که میشه تو واتس اپ پیامها دیر میره رو ساعت میمونه و بعد چند ثانیه میره . واسه شما اینجور نشده با وایمکس؟؟
سلام
1-ساعت رایگان دانلود شبانه وایمکس ایرانسل از چند هست؟محدودیت حجم هم داره یا نه؟
2-من مودم جیبی ایرانسل دارم.2 3 سال پیش خریدم.حالا سوالم اینه میتونم باطری اشو درآرم و مستقیم بزنم به برق؟؟چون تو کاتالوکش زده آسیب میبینه؟؟درسته
چون من هدفم اینه دستگاه 24 ساعته روشن باشه و وصل به برق.حالا اگر با باطری بزنم باطری خراب نمیشه؟؟
راهش چیه
ممنونم
من هم دو سال و نیمه که مودم جیی ایرانسل دارم و تا اواخر پارسال حدود بیست ساعت در روز روشن بود و البته اغلب هم با شارژر تا اینکه زمستان پارسال یه بار که مودم از دستم افتاد و دل و روده اون بیرون ریخت متوجه باد کردن باتری شدم و یه باتری نو خریدم واسش. به نظرم باتری اون با توجه به استفاده پیوسته من از اینترنت و اتصال تقریبا 24 ساعته به برق خوب دوام آورد اما هیچوقت با توجه به هشدار موجود در دفترچه که شما هم اشاره کردین، ریسک نکردم و بدون باتری از اون با شارژر استفاده نکردم. همیشه هم این پرسش برام مطرح بود که مثل لپ تاپ میشه باتری رو کنار گذاشت و با شارژر به تنهایی استفاده کرد اما به نتیجه ای نرسیدم.نقل قول:
سلام دوستانم
ازتون یه راهنمایی میخوام
وایمکس ایرانسل دارم که مودمم وای فای هست
یه مودم وای فای از کسی گرفتم که بزارم خونه باشه و وقتی خونه هستم از اون استفاده کنم و مجبور نباشم مودم مغازه رو با خودم ببرم بیارم
حالا اون مودم رو هر کاری میکنم نمیتونم برم داخل تنظیماتش که مشخصات خودم رو بهش تعریف کنم
192.168.1.1 میزنم و یوزر پسورد میخواد . admin میزنم نمیره داخل
این ادمین رو برای ورود به تنظیمات مودم میشه عوض کرد؟در این صورت اگر عوض شده باشه باید چکار کنم؟چون اون بنده خدایی که مودم رو ازش گرفتم در دسترس نیست رفته خدمت سربازی
پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم
مدل مودم BM632w) Wi-Fi)
سلام ، من این مدل مودم رو داشتم با اینترنت مبین نتنقل قول:
یوزر و پسورد هر دو user بودند ، با یه چیز دیگه هم وارد میشد که یادم نیست ، یعنی دو تا رمز ورود داشت .
شما با عبارت user تست کنید .
پشت مودم کلید factory reset نداره ؟ معمولا یهکلید خلی کوچیکه توی یه سوراخ کوچیکیه که باید با یه مداد یا خودکار یا میخ یا سوزن فشار دبی و 12-20 ثانیه نگه داری تا مودم reset بشه. بعد میتونی با admin/admin وارد بشینقل قول:
اگه اون کلید نیود این لینک ها رو بررسی کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مژده مژده ....
خط ADSL من وصل شد :n20::n10: خداحافظ wimax :n25::n07: خط 8M چه حالی بکنیم ما :n09:
نقل قول:
- تغییرات مربوط به رمزعبور صفحه ورودی مودم :
در داخل صفحه مودم شما، به صورت پیش فرض یک نوع شناسه کاربری (admin) برای وارد شدن به صفحه تنظیمات مودم تعریف شده است که می توانید تغییراتی را درآنها به صورت زیر انجام دهید :
در صفحه زیر، admin به عنوان User nameبه صورت پیش فرض انتخاب شده است، فقط می توانید رمز صفحه عبور خود را تغییر دهید.
یوزر پسورد رو ادمین زدم باز هم نرفت داخل