امروز هم که هی قطع و وصل میشه.
من توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت ثبت کردم.
Printable View
امروز هم که هی قطع و وصل میشه.
من توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت ثبت کردم.
سرعت خیلی پایینه واقعا افتضاح شده منم یک شکایت نوشتم
چه جالبــــ .
قبلا که شما وضعیتتون خوب بود . وضعیت من بد بود .
الان هم که پینگ و سرعت شما افتضاح شده , از اون ور وضعیت پینگ من خوب شده .
قبلا گوگل از 250 پایین تر نمی اومد .
الان شده 130
امروز 195 با تلفنی که ثبت کرده بودم بعد 2 ماه حدودا تماس گرفت .. و گفت مشکلتون حل شده گفتم به نظر میاد قیمت ها حل شده باشه ولی مجددا قطعی های این چند روزه امان بریده .. ( در این لحظه که داشتم اینو می گفتم سکوت ... :) - ) بعد گفت انشالله بهتر خواهد شد و گفت ابراز رضایت می کنید منم گفتم برای مشکل قبلی بله .. و گفتم امیدوارم بهتر بشه و خداحافظی .. :)
و حالا شرح شکایت در 195 ( cra.ir ) به صورت زیر هستش : ) نوع Log های بالا که توضیح داده رو بخونید .. و همچنین زمانش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجددا نیم ساعتی قطع بود :|
امید الان وضع نتت خوب شده ؟نقل قول:
نسبت به قبلا بهـــتر شده . آره .
توی چه سایتی و یا چه طوری ثبت شکایت کردید? بگید تا ما هم هر کدوم اعتراض هامونو بنویسیم شاید پی گیری بشه!!!!مرسی
(البته شتر در خواب بیند پنبه دانه !!)
نقل قول:
195.ir قسمت شرکت های اینترنتی
من از این سایت جواب گرفتم هاااااااااااااااااااااااا اانقل قول:
از من زمانی که ساعت دانلود شبانه تغییر کرده بود 3 گیگ ترافیک کسر شد.بعد از 1.5 ماه 2 گیگ بهم رسید البته یک 170 مگی هم مخابرات گفته که بهم داده.
بعد همین امروزم بهم زنگ زدن میگن راضی هستی؟مشکلت رفع شده؟
منم گفتم که به جای 3 گیگ 2 گیگ دادن اما هیچ زمانی بهم ندادن.اما هی راضیم ولی دوستانم خیلی مشکل دارن با این مخابرات
خلاصه شاید خیلی دیر بهتون جواب بدن اما پیگیری می کنند.
چندبارم تلفنی باهاتون صحبت میکنند اما فقط م گن داریم پیگیری میکنیم،نگران نباشید
ولی می تونید برید خیابان فلسطین حضوری باهاشون صحبت کنید.خیلی قشنگ هم پیگیری میکنند.البته هر چی تعداد بیشتر فشار هم بیشتر