اسم نمایندگی رو میگی ؟ بعد من 5 سال ازش 2 مگابایت داشتم ............. ولی عید جمع آوری کردم ......... کدام نمایندگی میده بهم ؟؟؟
Printable View
اسم نمایندگی رو میگی ؟ بعد من 5 سال ازش 2 مگابایت داشتم ............. ولی عید جمع آوری کردم ......... کدام نمایندگی میده بهم ؟؟؟
شهر ما که با شما خیلی فاصله داره.... پس نمیتونی بیای نمایندگی اینجا :n09:نقل قول:
برو نمایندگی شهر خودتون بگیر..... مشکلی نداره
با تشکر از جوابتان در همیت سایت پی سی ورلد و در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.نقل قول تمام.بنابر این تعریف آیا با بالا رفتن نویز که الزاما نمیتواند زیادتر شدن فاصله تا مرکز مخابراتی دلیلش باشد بلکه مثلا بالا رفتن پهنای باند هم میتواند از دلایلش باشد آیا امکان دارد عدد attenuation هم بیشتر شود.چون طبق تعریفی که اینجا میبینیم این عدد در اصل نشان دهنده خود نویز است که کمتر بودن فاصله تا مرکز مخابراتی یکی از عواملی است که میتواند کمترش کند.دوستانی که آگاهند در این زمینه بنده را آگاه کنند.متشکرم.نقل قول:
با تشکر از جناب shylord بسیار ممنون میشوم که در ساعت گفته شده به صورت تک لینک از این لینکی که گذاشتم یک تست سرعت بگیرید.حالا اگر ساعت 4 صبح به بعد هم تست بگیرید و هر دو نتیجه را اعلام بفرمایید که بسیار عالیست.بازم متشکرم.نقل قول:
سرعت من از ساعت 2 تا 4 داغونه..... ولی از 4 به بعد بهتر می شه
در ضمن تک لینک اصلا سرعتم خوب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو خوزستان !
نمایندگی های فروش اهواز زده
بزنگ بپرس .....:n06:
ساعت 2:30نقل قول:
تک لینک : میانگین 100 کیلوبایت..... بعضی وقت ها تا 130 میره و بعضی وقت ها روی 60 70
فکر کنم باید 10 20 تا فایل بزارم روی دانلود که به بالاترین سرعت برسم
بالا رفتن پهنای باند در کم و زیاد شدنش تاثیری نداره چون پشتیبانی ریتم رو کم و زیاد کرد snr تغییر کرد ولی attenuation تغییری نداشتنقل قول:
ما هم که گفتیم... اصلا این عدد تغیییر پیدا نمیکنه.نقل قول:
جناب shylord شما کدوم شهر هستید؟نه حداکثر با 5 یا 6 لینک دانلود به سرعت 1.1 میرسید.من که با 5 لینک دانلود به این سرعت رسیدم.جالب اینجاست که امشب حتی سرورهای داخلی مثل سافت گذر که همیشه سرعت دانلود تک لینکشان حدود 1 مگابایت بود سرعت دانلود تک لینکشان مثل سرورهای خارجی شده و به حدود 150 تا 200 کیلو بایت رسیده.این خیلی بده.ولی دانلود چند لینکو عشق است.با همین وضعیت تو 5 ساعت 18 گیگ واست دانلود میکنه. :n02:نقل قول:
دوستان 3 ماه هست درخواست رانژه دادم و رفتم وایمکس الان خواستم adsl بگیرم سایت شرکت ها رو چک می کردم و گفتم بزار برم صبانت بینم چه خبره و گفتم بینم کنترل حسابم وا میشه دیدم بله عجب خطم رانژه نشده و حسابم وا شد و فقط نوشته در لیست جمع آوردی و بعد 3 ماه هنوز جمع نشده ................. حالا یعنی می تونم شارزش کنم ؟؟؟ چون هنور نوشته در حال بهره برداری .............
Attenuation :نقل قول:
به معنی زوال و از بین رفتن سیگنال در طی مسافت می باشد . وقتی که سیگنال از کابل عبور پیدا می کند و به سمت مقصد فرستاده می شود وقتی که مسافت از میزان استاندارد فراتر رود سیگنال تضعیف می شود و به مقصد نمی رسد . مشکلی که در دنیای واقعی معمولا با آن مواجه می شویم , دور بودن دو دیوایس از یکدیگر نیست بلکه این است که در بین ارتباط دو دیوایس , اتصالات زیاد دیگری با دیوایس های دیگر وجود دارد و همین امر موجب تضعیف سیگنال در مقصد می شود . به همین دلیل در چنین شرایطی از دیوایس های Repeater که سیگنال را بازسازی و تقویت می کنند استفاده می شود .