من مودم رو در حالت خوابیده گذاشتم rssiشد -۵۵ و وقتی بردمش تو حیاط شد -۴۸ ولی در عمل سرعت دانلودم هیچ تفاوتی با -۶۰ نداشت
Printable View
من مودم رو در حالت خوابیده گذاشتم rssiشد -۵۵ و وقتی بردمش تو حیاط شد -۴۸ ولی در عمل سرعت دانلودم هیچ تفاوتی با -۶۰ نداشت
من که خوزستانم این مشکلو دارم . داغون شده وایمکسنقل قول:
سلام ، من اصفهانم ، این مشکل رو ندارم ، همش به پینگ مربوط میشه ، من مودم رو بستم به میله ی آنتن پشت بوم !نقل قول:
بزارید یک مثال بزنم ، برای من دو دکل از همه قوی تر هستند :نقل قول:
اولی RSSI روی عدد -53 هست و CINR بین 23 و 25 هست .
دومی RSSI روی -62 هست و CINR بین 27 و 29 هست .
اما دکل دومی برای من بهتر جواب میده و سرعت بهتری میگیرم .
شما باید دکل های مختلف رو تست کنید بعد به نتیجه برسید ، ممکنه بهتر بشه و ممکنه بدتر بشه و یا فرقی نکنه .
شما وقتی مودم رو میزنی به برق اتوماتیک وصل میشه به دکلی که CINR قویتری داشته باشه ، حالا شما میتونید اون فرکانس رو یادداشت کنید و از تنظیمات مودم و قسمت : wimax و سپس Edit اون فرکانس رو بگذارید روی 10MHZ که دیگه مودم بهش وصل نشه ، بعد ریبوت کنید تا وصل بشه به دومین دکل قوی منطقه شما ، و به همین صورت ... تا دکل هارو ارزیابی کنید .
من فکر کنم. آبادان یک دکل بیشتر نباشه و یکی توی خرمشهر. اما میشه بیشتر توضیح بدید چطور فرکانس ادیت کنم؟ متوجه نشدم
اون فرکانسی که بهش وصلم الان خودش روی ده مگا هرتز بود
به دو عکس زیر نگاه کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمام دکل هارو ( غیر از 3 تایی که قوی تر هستند ) گذاشتم روی 10MHZ که دیگه وصل نمیشن ، به عکس اول دقت کنید فرکانسی که الان وصل هستم فرکانس نهم از لیست هست ، حالا میتونم این رو بزارم روی 10MHZ که دیگه وصل نشه به این دکل ، بعد ریبوت که بزنم وصل میشه به فرکانس چهارم از لیستم که دومین دکل قوی منطقه ما میشه .
حالا میتونید اون دکلی که اتوماتیک بهش وصل میشید رو بزارید روی 10 یا کلا حذفش کنید ( قبلش یادداشت کنید ) و بعد ریبوت بزنید تا وصل بشه به دکل دیگه ای و به همین ترتیب سه چهار دکل قویتر رو با هم مقایسه کنید .
خیلی ممنون از راهنماییتون. الان انجام دادم. مال من بر عکس بود. الان که فعالن روی ده هستن. وقتی بذارمشون روی پنج غیر فعال میشن. فقط به یه دکل وصل شد که -۸۰ بود و خیلی ضعیف بود. تنها دکل خوب همینی بود که بهش وصل بودم. البته ی لیست دو سه تا فرکانس دیگه بود که - ۹۰ بودن ولی اصلا بهشون وصل نشد.
دوستان وایمکس نامحدود ایرانسل سرعت واقعی ارائه میده یا بعداز یک ترافیک مشخص محدود میشه؟
میخوام نامحدود بگیرم کابلی 200-400تومن میدن بی شرفا.
لطفا یک نفر کمک کنه :)
اگه تا ۵۱۲ بگیری نه. سرعت تغییری نمیکنه. ولی یک مگ بعد از چهل گیگ و دو مگ بعد از هشتاد گیگی برات اس ام اس میاد که مصرتو باید بیاری پایین. هر چند بعضی ها با یه سری ترفندها این هم دور زدن.