چقدر سرعت پایین بود دیشب
دو مگ دارم کلا 1500 مگ دانلود شد کلی فایل گذاشته بودم واسه دانلود گرفتم خوابیدم صبح دیدم نصفشم دانلود نشده
تا یه ماه پیش یه مگ هم داشتم حداقل شبی 3 گیگ دانلود میکردم
Printable View
چقدر سرعت پایین بود دیشب
دو مگ دارم کلا 1500 مگ دانلود شد کلی فایل گذاشته بودم واسه دانلود گرفتم خوابیدم صبح دیدم نصفشم دانلود نشده
تا یه ماه پیش یه مگ هم داشتم حداقل شبی 3 گیگ دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان چقدر بلند پروازی(مگه خبر نداری اسیاتک محدود کرده؟):n02:نقل قول:
یه ماه پیش رو با الان مقایسه نکن!شبی بین 8 تا 12 گیگ میگرفتم.(البته برای 5 6 شب)
لینک های دانلودت پرسرعت و قوی بود یا معمولی؟
من با 2مگ شبی فیکس دارم 2.9 گیگ میگیرم....
دیگه خیلی محدود کرده :دینقل قول:
من 512 هم که داشتم شبی بیشتر از 1.5 گیگ میگرفتم
لینک ها متفاوت بود یه سری از مدیا فایر بود یه سری از جاهای دیگه در کل نرمال بود
حالا امشب با تورنت بذارم ببینم چطوره
ببینیم بعد انتخابات درست میشه یا نه :n24:
من تازه از آسیاتک سرویس گرفتم سرعت شبانه اش افتضاحه رو 25 تا 30 بیشتر نمیره یعنی اگه اینجوری باشه حتما آخر ماه خط رو خالی میکنم و از جای دیگه میگیرم
واسه منم شبی فیکس 2.9 میگیرم .:n05:نقل قول:
سلام دوستان آسیاتکی...
دوستان، این 256 نامحدود برنزی چه جوریه ؟در تمام طول شبانه روز سرعت واقعیش یعنی همون 32 رو می ده ؟حتی با دانلود ؟؟؟
لطفا جواب بدین،ممنون...
:n16:
از عید تا الان 128 برنزی نامحدود داشتم سرعت بین 10 تا 15 بود
الان هم که 256 شبانه دارم سرعت دانلود شبانه بین 30 الی 35 است و شبی حدود 700 مگابایت دانلود و 1.5 گیگ آپلود میشه !!!
دو روز دیگه بریم رو 512 شبانه ببینیم اون چجوریه
512شبانش فیکس رو 64 هست
چرا همه به فکر نامحدود ان؟؟
محدود بگیرین با ترافیک بالا که سرعتش هم بیشتره :n02:
البته آلان سرعت دانلود شبانه و روزانه من یگیه 150کیلو:n08:
خوب آخه محدود حجمش کمه...مثلا همین 256 محدود که 10 گیگ ترافیک داره 25 تومنه...نقل قول:
اگر 256 نامحدودش رو همون 30-35 بمونه می شه تو 6-7 ساعت 1 گیگ دان کرد...که خوبیش اینه که همون موقعی که داری کار می کنی دان هم می کنی و وانمیستی تا شب شه...
البته من روی یک خط دیگه شاتل محدود دارم
پس سرعت تا آخر ثابته ؟
راستی می شه این هزینه نصب و ندیم ؟ یعنی خودم نصب کنم بازم پول می گیرن ؟